Antalya’da yapılan Uluslar arası Yıldız Erkekler ile Küçük erkekler Hentbol turnuvasına katılan Adapazarı Şahin İlköğretim Okulu Yıldız Erkekler ve Küçük Erkekler Hentbol Takımları 2. olarak büyük başarıya imza attı.
İL ŞAMPİYONU
2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Hentbol İl Birinciliği müsabakaları Özel Şahin İlköğretim Okulu Yıldız Erkekler ve Küçük Erkekler Hentbol Takımlarının Sakarya Şampiyonu olmaları nedeniyle Türkiye genelinde yaılacak tüm müsabakalarda temsil etme hakkın kazandı.
KIL PAYI KAÇTI
Şahin Okulları hentbol takımları, yarıyıl tatilinin 2. haftasında Türkiye müsabakalarının ilk durağı olan Antalya’ya giderek, 5. Ulusal Erkekler Antalya Hentbol Turnuvası’na katıldılar. Özel Şahinler İlköğretim Okulu Hentbol takımı turnuvada başarılı maçlar çıkartarak ikinci oldular. Beden eğitimi öğretmenleri yönetiminde mücadele eden yıldızlar ve küçükler hentbol takımı turnuvaya katılan diğert illerin takım yöneticileri tarafından da kendilerinden övgü ile söz ettirdiler.
TAM NOT ALDILAR
01 – 04 Şubat 2013 tarihleri arasında düzenlenen turnuvada Sakarya’yı başarı ile temsil eden Küçükler ve Yıldızlar Hentbol takımları turnuvayı İkinci olarak tamamladı. Hem oyun, hem de takım ruhu ve disiplini ile spor otoriterlerinden tam not alan minik hentbolcular. geçen sene olduğu gibi bu yıl da grupların en iddialı takımlarından olduklarını ortaya koydular.
KUPAYLA DÖNDÜLER
Türkiye İkinciliği kupasını Adapazarına getiren Şahin İlköğretim Okulu Yıldız Erkekler ve Küçük Erkekler Hentbol Takımları objektiflere poz vermeyi unutmadı. Şampiyon Şahinler okulda düzenlenen törende dakikalarca alkışlandı. Haklı olarak büyük gurur yaşan minik sporcular okullarında okul yönetimi ve aileleri tarafından tebrik yağmuruna tutuldu.

Editör: TE Bilişim