Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bugün başlayıp 13 Ekim tarihine kadar devam edecek etkinlikler kapsamında düzenlenen kortej yürüyüşüne Vali Ahmet Hamdi Nayir’in yanı sıra; Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, Sakaryaspor Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Nalbant, sporcular ve vatandaşlar katılım gösterdi. Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası eşliğinde Çark Caddesi önünden başlayıp Dar Sokakta devam eden ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanında son bulan kortej yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu.

Sporcularla bir süre sohbet ederek hepsine başarılar dileyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, özellikle amatör branşların geleceğin sporcularının yetişmesine büyük katkısı olduğuna dikkat çekerek, gençlerimizin spora olan ilgilerini artıracak bu gibi organizasyonların da önemli olduğunu ifade etti.

Bugün Futsal turnuvası ile başlayan ve Halter, Badminton, Hentbol, turnuvaları ile devam edecek olan Amatör Spor Haftası etkinliklerinde, İller Arası Karate Turnuvası, Minikler İl Judo Şampiyonaları ve Yılın Enleri Ödül Töreni de düzenlenecek.

Editör: TE Bilişim