İlk yarıda üstün oynayan taraf Kütahya Şekerspor oldu. Girdikleri bir çok gol pozisyonuna As Akyazısporlu file bekçisi Semih izin vermedi. 29. dakikada seyrekte olsa gelişen bir Pozisyonda As Akyazıspor Sinan’ın ayağından galibiyet golünü buldu.İlk uyarı bu sonuçla bitti.As Akyazıspor 1 - Kütahya Sera Şekerspor 0
2.yarıda her iki takımda oyuna kontrollü başladı. Futbol zevkinin bol olduğu 2.yarıda her iki takımda gol yollarında başarılı olamadı.
Tam maç bitti derken 900+2 de sol açıktan ceza sahasına giren Tamer Muhammet tarafından düşürüldü. Maçın hakemi tereddütsüz penaltı noktasını gösterirken Kütahya sporlu Muhammet’e de 2. sarı kartı gösterdikten sonra kırmızı kartla oyundan ihraç etti.
Penaltıyı Canpolat gole çevirince As Akyazıspor 3-0 öne geçti. Maç bu skorla sona erdi.
Maç sonrası As Akyazısporlu futbolcular önce seyirciyi selamladı, daha sonra Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ve Antrenör Sait Okur’u havaya kaldırarak sevinç gösterileri yaptılar.
Stat: Akyazı Atatürk
Hakemler:Ümit Deniz Ulaşır** Fevzi Çiftci** Serdar Soydan **
As Akyazıspor: Semih*** Özgür** Emre** Ahmet** Canpolat** Sercan*** Tamer*** Aykut**(Emirhan**) Yusuf** (Yasin**) Eyüp**Sinan***(Ümit**)
Antrenör: Sait Okur
Kütahya Şekerspor: Erman** Murat Ş*** Murat Y. * Servet** (Nemci*) Hasan Ö**(İlyas*) Ali*** Seçkin** Cemil*** Şahan**
Antrenör: Mustafa Güçlü
Kırmızı kart 88 Muhammet Kütahya Şeker spor
Goller Dk.29 Sinan, Dk.90+2 Canpolat (Penaltı), Dk. 90+3 Sercan (As Akyazıspor)

Editör: TE Bilişim