Maç her iki takımın karşılı ataklarıyla başlarken Akyazıspor’dan 3ncü dakikada Erdi’nin ceza saha içerinde yerde kalmasıyla penaltı kazandı.Erdi penaltı atışını gole çevirerek takımını 1 – 0 öne geçirdi.Bu golden sonra Altınderespor ataklarını sıklaştırarak aradığı golü 10ncu dakikada Ferhat ile bularak durumu eşitledi.
30ncu dakikada Akyazıspor’dan Turgay rakibi Ömer’e sert hareketle girince kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

İkinci yarıya çok etkili başlayan Akyazıspor 47 ve 54ncü dakikalarda Hakanla farkı ikiye çıkardı.10 kişi oynayan Akyazıspor rakibi Altınderespor’dan üstün bir futbol ortaya koyarken Hakem Mustafa’ya itirazından dolayı 65nci dakikada Altındere ekibinden Onur kırmızı kart görerek maçta gerginlik yaşandı.Ardından 67nci dakikada Ferhat’ta kırmızı kart görerek hakemi elleriyle iteklemesinin ardından Futbolcular Orta hakemin üstüne yürümeye başladı.Olaya jandarma müdahale ederken Altınderespor yöneticisi ile Jandarma arasında da gerginlik yaşanırken maçın hakem 3lüsü soyunma odasına gitti. Maçın devam edilmeyeceği açıkladı.

Editör: TE Bilişim