Boks salonları

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sakarya da göreve geldiği günden bu güne kadar spor için spor müdürlüğünün tüm imkanlarını sağlayarak çeşitli branşlarda, çalışma salonlarında, yeni yapılanma yaparak Sakarya boksuna kazandırdı. Bugüne kadar büyük atılımlar yapan Özsoy, Sakarya boksunun yeniden şahlanması için ilçelerde ve ilimizde boks salonları kazandırdı.

Örnek oldu

Sakarya boksuna yaptığı bu yeniliklerden dolayı Milli takım antrenörlerinden Ertuğrul Akgün boksa hizmette bulunan Spor İl Müdürü Arif Özsoy’a Profesyonel Boks Federasyonu Teknik kurul as başkanı olarak teşekkür plaketi verdi.

Fark yarattı

Ertuğrul Akgün yaptığı açıklamada, "Sayın Arif Özsoy müdürüm Sakarya’mızdaki boks sporunun kalkınması için bizlere layık gördüğü çalışma salonlarının bugünkü şartlara göre dizayn ederek bize sunmuştur. Onun sayesinde pırıl pırıl salonlarda idman yapıyoruz. Biz hem amatör hem profesyonel boks olarak kazandırdığı spor tesisleri için müdürümüze şükran plaketi verdim. Sayın müdürüme tüm boks camiası adına teşekkür ederim." dedi.

Editör: TE Bilişim