DENK MÜCADELE
Maçın ilk yarısında Kartalspor ve Sakaryaspor takımları ortaya denk bir mücadele koydular. Ama aradan karlı çıkan Sakaryaspor oldu. 38. Dakikada Kartalspor kalesi önünde oluşan bir karambolde Onur Sarı topa ayağını koydu ve Sakaryaspor’u 1-0 Öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.
90+4'TE GOL YEDİK
Maçın ikinci yarısında Kartalspor maça ağırlığını koymaya başladı. Nitekim bir Kartalspor atağında Yiğit Göroğlu topa elle müdahale etti, ancak maçın hakemi pozisyonu devam ettirdi ve topa son dokunan Bertuğ Kartalspor’a beraberliği getirdi. Maç bu skorla bitecek sanılırken 90+4’te sahanın iyilerinden Yasin topu Sakaryaspor ağlarına gönderdi 2-1. Bu golün santra vuruşu yapılamadan maç Kartalspor’un 2-1 galibiyeti ile sona erdi.
STAD : Radyo Seymen Kartal Stadı
HAKEMLER : Ertan Yıldıran*** Özben İpçi*** Cansu Kanca***
KARTALSPOR A-2 : Alper*** Sefa** Ömer*** Recep** Emrah** Ferit** ( Alperen** ) Oğuzcan** ( Abdullah*** ) Senad*** Mert*** Yasin*** Batuhan** ( Bertuğ** )
TEKNİK SORUMLU : Muzafeer Türkoğlu
SAKARYASPOR A-2 : Özal***Cihan*** Haluk** Yiğit Göroğlu** Hakkı** Enes** Aykut*** Uğur** ( Emrecan*** ) Ahmet** ( Ömer** ) Kerem*** Onur Sarı** ( Yiğit Göroğlu** )
TEKNİK SORUMLU : İsmail Öz
GOLLER : Dk. 38 Onur ( Sakaryaspor ) Dk. 61 Bertuğ Dk. 90+4 Yasin ( Kartalspor )

Editör: TE Bilişim