Çok zor maç olacak

Spor Toto 3.Ligi 3.Grupta zirve mücadelesi veren iki ekibin maçı yarın Elazığ Atatürk Stadında oynanacak. Bu maç öncesi ev sahibi takımın kendi seyircisi önünde oldukça başarılı bir grafik çizerken Afyon Afjet beraberliği dışında puan kaybı yaşamadığı gözleniyor. Elaziz ekibi daha sonra sırasıyla Sultanbeylispor’u 2-0, Payasspor’u ise 3-0 yenerek gücünü ortaya koydu. Ligde 12 puanla üçüncü sıradaki Elaziz Beledispor’un en golcü oyuncusu da Ekrem Sütçü.

Bu sabah uçuyorlar

Sakaryaspor, Elaziz Belediyespor maçının hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla tamamladı. Zorlu deplasmandan galibiyet hedefleyen Sakaryaspor bugün sabah 6’da kulüp otobüsü ile Sabiha Gökçen’e gidecek ve saat 09.00 uçağı ile Elazığ’a uçacak ve orada yapacağı ter idmanı sonrasında maç saatini bekleyecek. Oyuncularını kritik maça motive eden Teknik Direktör İsmail Cem Cambaz, Elaziz engelini 3 puanla aşacaklarına inanıyor. Yarın her iki ekip içinde zorlu bir gün olacak.

CAMBAZ’DAN FARKLI KADRO: İsmail Cem Cambaz Elaziz Belediye maçında sakat olan Hakan’ın yerine Erçağ’ı oynatmayı düşünürken formsuz Ferhat’ı da kulübeye çekmeyi ve orta alanı Serdar ve Talha ile kontrol altına alacak. )

Hakem Ankara’dan

Spor Toto 3. Lig 3. Grup için büyük önem taşıyan Elaziz Belediyespor-Sakaryaspor A.Ş maçının hakemi belli oldu. Ankara Bölgesi Hakemlerinden 26 yaşındaki Eğitimci Erkan Özdamar'ın düdük çalacağı karşılaşmada yardımcılıklarını yine Ankara Bölgesinden Anıl Usta ve Yozgat Bölgesinden Tolga Özcan yapacak. 

Editör: TE Bilişim