İlk yarıda ne futbol vardı ortada ne de pozisyon. Yeşil-Siyahlılar ikinci yarıda Berk İsmail’le öne geçti. Ancak 84.dakikada Serdar Bozkurt ve talebelerinin moralini bozan gol Adem Eren’den geldi. Konuk ekip kaptanı Maksut ikinci yarının başında durum 0-0 giderken penaltı vuruşundan yararlanamadı.

İlk yarı orta sahada geçti

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’ta sezonun ilk yarısını lider Eyüpspor’un 12 puan gerisinde kapatan Sakaryaspor, sezonun ikinci yarısının ilk maçında evinde 1922 Konyaspor’a puan kaptırdı. Yeni hocası Serdar Bozkurt’la ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapamadı. Her iki takımda maça kontrollü başladı ve daha çok gol yememeyi düşündü. Konya ekibi rakip kaleye gitmek de zorlanırken İlk 45 dakikada daha üstün gözüken ancak pozisyon bulamayan Sakaryaspor Devrim, Muhammet Reis ve Berk İsmail’le gol şansı yakaladı fakat değerlendiremeyince taraflar soyunma odasına 0-0’la gitti.

İkinci yarıda hareket geldi

İkinci yarının hemen başında Oğuz rakip oyuncu Ekrem’i ceza alanı içinde düşürünce hakem penaltı dedi. Konuk ekip 48'inci dakikada Maksut'un kullandığı penaltıdan yararlanamadı. Sakaryaspor'un başarılı file bekçisi Oğuz penaltı atışını kurtarmayı başardı. Maç bu skorla devam ederken Sakaryaspor 63 dakikada Berk İsmail Ünsal ile geçti. Yeşil-siyahlılar maçta ikinci golü ararken kalesinde golü buldu. Karşılaşmanın 84.dakikasında gelen korner atışında kale içinde karambol yaşandı Berkaycan topu uzaklaştıramayınca ileri çıkan Adem maçın sonucunu belirledi. 1-1.

Kaynak: iha