OYUNUMUZDA GELİŞME VAR
Sezonun ilk yarısıyla ikinci yarısının değerlendirilmesi halinde oyuncularının her haftaya üstüne koyarak sahaya çıktığını belirten Teknik Direktör Necmettin Sert, "Sezonun ilk yarısındaki hatalar yapılmasaydı belki de şuanda orta sıralarda mücadele eden yarışmacı bir takım konumunda olurduk. İkinci yarıyla birlikte takımın oyun anlayışında belirgin bir gelişme var. Ancak bu kez de şansızlığımızı yenemedik" dedi.
YOK YERE PUAN KAYBETTİK
P.Bugsaş, Ünyespor, Çankırıspor, Tepecik, Turgutlu ve Fethiye maçlarında ortaya koydukları oyunun karşılığını alamadıklarını ve 18 puanı yok yere kaybettiklerini savunan Necmettin Sert, "18 puanı kendi hanemize yazdırabilseydik, bugün 'bu takım kesinlikle düşmez' diyebilirdik" diye konuştu. Ligde kalma şanslarının artık kalmadığını kaydeden Sert, bundan sonraki maçlara çıkıp en iyi şekilde mücadele edeceklerini anlattı. 
HAKEM HATALARI ETKİLİ OLDU
Puan kayıplarında hakem hatalarının da etkili olduğuna dikkat çeken tecrübeli hoca, "İkinci yarıda oynadığımız 6 karşılaşmada bariz hakem hataları yaşadık. Son olarak Fethiyespor karşılaşmasında da herkes buna şahit oldu. Kerem'e gösterilen 2 sarı kartta çok ağır. Ayrıca, yediğimiz golün öncesinde Hacı Ömer'e yapılan faulü hakem bizim aleyhimize verdi ve o top geldi kalemizde gol oldu" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim