Bayram geçti bu ne kutlaması diyeceksiniz,haklısınız.Ancak öyle başarılı insanlarımız ve başardıkları işler var ’ki, her an onları anmak ve kutlamak hepimizin görevi olmalı. Ben kendi hesabıma uykumda dahi kutlamadan duramıyorum. Böyle bir coşku içinde davranmamdan bazı yakınlarım endişe ediyorlar, ancak ben aldırmıyorum. Bunu milli bir görev sayıyorum. Atalarımız ne demişler’ ’marifet, iltifata tabidir’ ’Bu kadar marifetli arkadaşlara iltifat etmemek, haksızlık olur.

Öncelikle AKP Grup Başkan Vekil Sayın ELİTAŞ’ı kutlamak istiyorum. Beni hem çok güldürdü, hem çok düşündürdü. Biz sayın Eski Ticaret Bakanı Ruhsar PEKCAN’nın kendi Bakanlığına piyasa fiyatlarının üstünde dezenfektan satmasını, yolsuzluk diye değerlendirmiştik. Sayın ELİTAŞ, dezenfektanın bulunmadığı, nerdeyse karaborsaya düştüğü salgın döneminde, fiyatı ne olursa olsun Devlete yapılan bu satışın, aslında fedakârlık olduğunu, bize anlatarak, aydınlanmamıza yardımcı oldu. Çok sevindik, çok güldük, çok düşündük, bu açıdan niye bakmadık diye çok üzüldük. Benim gibi düşüncesiz, doğuştan muhalif, nemrut birini hem düşündürmek, hem de güldürmek başarıdır. Bu nedenle Sayın Eltaş’ı da, vesile olduğu için sayın PEKTAŞ’ı da canı gönülden kutlarım.

Sayın Sağlık Bakanını da kutlamadan geçemeyeceğim. Başta, aşı konusu olmak üzere bir çok konuda öyle başarıları var ‘ki Dünyaya örnek olmalıdır. Salgının başından beri ciddi ve güven veren ifadelerle yaptığı açıklamalar sayesin de RAHAT UYUDUK! Bu durum, Allah göstermesin Cumhurbaşkanımızın başına bir iş gelirse, alternatifi olma noktasına kadar getirdi kendisini. Aşı konusun da, Aralık 2020 den beri verdiği sözler yerine gelmese de, hepimiz kendimizi aşılanmış gibi hissettik. Bazı münafıklar, verdiği rakamlara inanmasa bile, biz inandık, bir kere güvenmiştik, gerisi boş dedik.9 dolara Biontek aşısı almayıp,13 dolara Sinovak aşısı almakta gösterdiği ticari başarı, kendisine ait mi bilmiyoruz. Bildiğimiz tek şey bunun ticari bir sır olduğudur. En kısa zamanda 240 milyon doz aşı daha gelecek ve nüfusun hepsi üç doz aşıyı tatmış! Olacak,dedi.Koskoca Bakan yalan söyleyecek değil ya, buna da inandık. . Bizim gibi 65 yaş üstü vatandaşların, ne kadar faydasız olduğumuzu, Bilim Kurulu Üyelerinin onayıyla bize nazikçe hatırlattığı için kendisine ayrıca teşekkür borçluyuz. Hele yeni kararname ile toplu taşıma yasakları dâhil ,bütün yasaklara devam etmemiz, yedi ceddine rahmet okuttu. Allah, bu karaları verenlerin, iyiliğini versin. Seçimlerde haysiyetli, onurlu olanlarımız teşekkür borcumuzu sandıkta öderiz, merak etmesinler. Oy birliği ile verdikleri karalarla salgında DÜNYA BİRİNCİLERİNİN arasına girdik. Bu başarılarından dolayı da kutlamayı hak ediyorlar.

Ekonomik başarılarından dolayı Hükümetimizi de kutlamalıyız. Bütün Dünya Ülkeleri salgın da ekonomik bakımdan çökerken, biz de şahlanış oldu. Alınan tedbirler sayesin de hepimiz zenginleştik. Tarım da, sanayi de üretimimiz arttı. İstihdam da başarılı olduk, işsizlik oranlarımız azaldı. Enflasyonla çok iyi mücadele ettik. Faiz ve döviz lobilerini aynı anda altettik.İhracatımız arttı, ithalatımız azaldı. Bize borç vermek için, finans kurumları sıraya girdi. Dünyanın en gelişmiş ülkeleri ekonomideki bu başarımızı kıskanmaya başladılar. İşçimiz, çiftçimiz, esnafımız, emeklimiz, memurumuz, sanayicimiz halinden o kadar memnun ’ki bıraksalar mitingler yapıp memnuniyetlerini dile getirecekler, salgın tedbirleri müsaade etmiyor. Hâlbuki akıllı olup İsrail’i telin edeceğiz diyerek sokaklara dökülseler, kimse bir şey sormaz.

Kimse bir şey sormaz dedim, aklıma sormadığımız bazı sorular geldi. Uğruna sokaklara döküldüğümüz Filistin Devleti, KKTC ‘ni neden tanımaz? Akdeniz de Yunanistan’ı neden destekler? İslam İşbirliği Teşkilatı, şu ana kadar İsrail’i neden kınamaz? Hiç bir Uluslararası konuda yanımızda olmayan Araplara, İslam adına, İnsanlık adına verdiğimiz destekten dolayı Devletimizi ve Halkımızı da kutluyorum.

GEÇMİŞİNİ BİLMEYENLERİN GELECEĞİ OLMAZ.

TANRININ VERDİĞİ AKLI KULLANMADAN,SORGUSUZ SUALSİZ CELLADINA TESLİM OLANLARI GÖRÜNCE,BUR KURBNLIKLAR KAFİLESİNE KATILMAYANLARI DA KUTLUYORUM.

Sağlıklı günler dileğiyle…