AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, beraberinde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan ile birlikte AK Parti 150. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda hazır bulundu.

Toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Tever, "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle İl Başkanları Toplantımızı Ankara’da parti genel merkezimizde gerçekleştirdik. Önceki gün ise teşkilat başkanımızın başkanlığında 81 il başkanlarımızla daraltışmış toplantıda bir araya gelerek, çalışmalarımızı istişare ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız toplantıda gündemdeki iç ve dış konulara değinerek erken seçim tartışmalarına da seçim zamanında yapılacaktır diyerek son noktayı koymuştur. Muhalefetin derhal seçim, erken seçim çığırtkanlığı da bir kez daha boşa düşmüştür. Zamanında yapılacak 2023 Haziran seçimlerinde hem Cumhurbaşkanlığını hem de Cumhur İttifakı olarak meclisteki çoğunluğu kazanarak geçmişteki rekorlarımıza bir yenisi daha kazandıracağız inşallah. AK Parti’miz milletimizin teveccühü, desteği ve hayır dualarıyla hamdolsun 20 yılda birçok badireyi birer birer atlatarak ulaştı. Girdiği her seçimde ve siyasi krizlerden alnın akıyla ve başarıyla çıkmıştır. Geride bıraktığımız 20 yılın ardından partimiz artık gerek müktesebatıyla, gerekse yetiştirdiği kadrolarla yeni bir safhaya geçmiş durumdadır. AK Parti’miz aynı aşk, heyecan ve inanç ile huzur, istikrar ve güvenin adresi olmaya devam ediyor. 2023 hedeflerimize de aynı doğrultuda ve emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz.

AK Parti Sakarya teşkilatları olarak saha çalışmalarımızı günden güne daha da artırarak sürdürmeyi planlıyoruz. 2023 seçimlerine kadar önümüzde yaklaşık iki yıllık bir süreç var. Bu zamanın her gününü, her anını en verimli, en etkili bir şekilde değerlendirmek için çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz. Genel Başkan Yardımcımızla, Milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, İlçe Başkanlarımızla, Belediye Başkanlarımızla, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımızla ve tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte sahada, 2023 seçimlerine kararlı şekilde hazırlanacağız. Milletin partisi olan AK Parti’mizin, milletimizin gönlündeki yerini daha yükseğe çıkartmak için tüm unsurlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerine değindi.

Toplantının basına kapalı bölümünde, teşkilatlarla ilgili bilgilendirmeler ve çeşitli konularda istişareler gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilişim