Ziyarette; Abaya İl Başkan Yardımcıları Şaban Selvican, Kemal Mayhoş ve Ali Sağıroğlu ile Adapazarı İlçe Başkan Yardımcısı Remzi Abay eşlik etti. Serbesde misafirlerini İl Başkan Yardımcıları Ertaç Savaş, Fatih Mehmet Küçük ve Erol Kara ile birlikte ağırladı.

AMACIMIZ CEVAT AYHAN GİBİ HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK

Serbes, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, partisinin çalışmaları hakkında Abaya bilgi verdi. Başarılı bir kongre sürecini geride bıraktıklarını ifade eden Serbes, amaçlarının millete hizmet edip, geride hoş bir seda bırakmak olduğunu kaydetti. Merhum eski bakan ve Sakaryalı siyasetçi Cevat Ayhan’ı örnek veren Serbes, Allah rahmet eylesin; Cevat ağabeyimize Sakaryalıların sevgi ve muhabbeti çok büyük. Unutulmadı, halen hayırla anılıyor. İlimizde her kesimin taktirle karşıladığı çok fazla siyasetçi yok. Amacımızda Cevat ağabeyimiz gibi millete hizmet edip hayırla anılmak. dedi.

BİR ARAYA GELİP FİKİRLERİMİZİ DÜŞÜNCELERİMİZİ PAYLAŞMALIYIZ

Parti olarak çok sesliliğe önem verdiklerini ifade eden Serbes, Yönetimimizde her türlü etnik yapıdan ve düşünce tarzından insan var. Mümkün olduğunca her kesimi temsil etmeye çalışıyoruz. Derdi ve heyecanı, vatanı, milleti olan herkese kapımız sonuna kadar açık. Temiz siyaset istiyoruz. Menfaat, güç için siyaset yapmıyoruz. Bu doğrultuda siyasi partiler bir araya gelmeli, fikirlerimizi, düşüncelerimizi paylaşmalıyız. Daha güzel bir Sakarya inşa etmek içinde birlikte hareket etmeliyiz. Birlikten kuvvet doğar.diye konuştu.

İKTİDAR KENDİSİNDEN BAŞKA KİMSEYİ TANIMIYOR

Saadet Partisi İl Başkanı Fahrettin Abayda, siyaseti hizmet için yaptıklarını, her zaman sahada olduklarını ve bundan büyük bir keyif aldıklarını belirtti. İktidarın kendinden başka kimseyi tanımadığını, yazılı ve görsel medyanın kendilerinin sesini duyurmadığını dile getiren Abay, büyük engellemelere rağmen millete hizmet etmeye çalıştıklarını anlattı.

SAKARYA BUNLARI HAKETMİYOR

Sakarya için, millet için birlikte hareket etmeleri gerektiğinin altını çizen Abay, Hizmet sadece asfaltla olmaz. Sakaryaya yatırımcıyı yönlendirmek lazım. Sakarya insanının işe ihtiyacı var. Tarıma, hayvancılığa ihtiyacı var. Sakarya 20 sene önce Türkiyenin et borsasında önemli bir yere sahipti, şimdi hayvancılık bitti. Sakarya yine önemli bir tahıl deposuydu, bitti. Bunları aşmak zor değil. Sakarya hepimizin şehri ortak hareket etmek lazım. Bu şehre hep beraber sahip çıkmamız lazım. Şehrimizi eskisi gibi tarımda, hayvancılıkta, sanayi de iyi bir noktaya getirmemiz için hep birlikte çalışmamız gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim