Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula, Yönetimi ve Muhtarlar Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun MHP’ye dönmesinin ardından Hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, İlçe Yönetimi, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Sıtkı Yaz’ın hazır bulunduğu ziyarette Hendekli Muhtarlar Namlı ve Babaoğlu’na hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

MHP İlçe teşkilatı toplantı salonunda Muhtarları ağırlayan İlçe Başkanı Burhan Namlı ziyaretlerinden ve temennilerinden dolayı Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula ve Muhtarlara teşekkürlerini iletti.

Muhtarların ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu “Muhtarlarımız ile birlikte Hendek için hizmet etmeye devam edeceğiz. Muhtarlarımızın taleplerini önümüzde ki seçimlere kadar %80 civarını tamlayarak önümüzde ki dönemde sorunların %100 çözüme kavuşturulması için çalışacağız. Ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Dernek Başkanımız ve tüm Muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula ve Muhtarlar MHP İlçe Teşkilatına ve Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na hayırlı olsun temennilerini ileterek görevlerinde başarılar dilediler.

Editör: TE Bilişim