Şemsettin Duman açıklamasına şöyle devam etti; "Bizleri muhalefet olarak göstermeye çalışıyorsunuz fakat şunu iyi bilin ki;

Biz İYİ PARTİ Olarak Erenler' de muhalif olmak için değil; İktidarın ensesinde nefesimizi hissettirip her türlü adımdan haberdar ve sorunları araştırıp inceleyerek gündeme taşımak ve Erenlere gelecek hizmetlerin aksamaması, her yanlışın anında uyarıcısı, tespitçisi, ısrarcısı, isyancısı, takipçisi olacağız. Tüm imkânları kullanarak önleyicisi, günlük hayata dokunan, yaşamı kolaylaştıran, temel ihtiyaçları ve ekonomik durumu iyileştiren bir yönetim anlayışı için erenler halkının bize verdiği muhalefet görevi için yolumuza devam edeceğiz.

Hiçbir siyasi partinin güdümünde olmadan kimseyle sürtüşmeden erenler halkının bize verdiği görevi yerine getirme gayretindeyiz.

Birileri bizi görmezden gelse de biz Erenlerde İYİPARTİ bayrağını dikip halkla iç içe olmaya devam edeceğiz.

Kentsel dönüşüme değil, rantsal dönüşüme karşıyız.

Çalışmaya değil çaldırmaya, ranta, rüşvete, haram kazanca, torpile, kayırmaya, ihale fesatçılığına karşıyız.

Yaptığımız muhalefet Erenleri daha İYİ duruma getirmek içindir. Yolsuzluk, yanlış, eksik, olumsuzluk, iş bilmezlikle mücadele muhalefet anlayışımızın temeli olacaktır. Sorgulamak ve zorlamaktaki maksadımız Yönetenlerin bizi balık hafızalı görmelerine karşı çıkmak içindir. bugün birçok konu ve sorumlusu unutulmasın unutturulmasın diye olacaktır. Bugüne kadar siyasetin önceliği hep siyasetçinin korunması oldu.

Biz Küpçüler, yeni mahalle, hacıoğlu, bağlar, merkez mah. ve köylerde sorunlar var, iş bilmezlik var dedikçe konu kapatılmaya çalışıldı. Şimdi bütün bunları sorduğumuz ve sorguladığımız için Muhalefetlik mi yapıyoruz..."

Editör: TE Bilişim