İlçe başkanı Halil Hakan Oturak kent meydanında kılınan Cuma namazı sonrası teşkilat sosyal medya hesaplarından bir video mesaj yayınlayarak Başbuğumuzun yalnızca Allah’ın rızasını kazanmak için kurmuş olduğu teşkilatlarımız Genel başkanımızın hizmetse edeceğiz, hakikatse söyleyeceğiz, hedefe mutlaka varacağız, düsturundan ayrılmadan, mücadelesine kaldığı yerden devam edecektir, dedi.

Mesajın tamamı şu şekilde;

Kıymetli hemşerilerimiz,

Uzun bir aradan sonra, bugün Cuma namazı kılabilmenin mutluluğuna eriştik.

Sosyal mesafe kuralından dolayı, Peygamber efendimizin safları sıklaştırma tavsiyesini, bu sefer omuzlarımızla değil, özlemle kabaran yüreklerimizle yerine getirdik.

Allah bir daha milletimize camilerinden uzak kalacak bir felaket yaşatmasın.

Bu zorlu süreci en hafif şekilde atlatmamız için gayret gösteren, başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere, Türk devletinin bütün kurum ve kuruluşlarına, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini veren aziz milletimizin bütün mensuplarına, saygılarımızı sunuyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı ilçe teşkilatı olarak, bugün kıldığımız Cuma namazı, sonrası teşkilat çalışmalarımıza yeni bir başlangıç yapıyoruz.

Milletimizin birlik ve beraberliğini artırmaya yönelik verdiğimiz mücadeleye, sokak sokak mahalle mahalle kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Başbuğumuzun ifadesi ile yalnızca Allah’ın rızasını kazanmak gayesi ile kurulan teşkilatlarımız,

Genel Başkanımızın Hizmetse edeceğiz, Hakikatse söyleyeceğiz, Hedefe mutlaka varacağız düsturundan asla ayrılmadan, milletin yolunda olmayı sürdürecektir.

Güzel şehrimiz Adapazarı’na sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Editör: TE Bilişim