Sakarya’nın potansiyelleri

İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, Adapazarı-Güneşler’deki Zirai Aletler Sanayi Sitesi’nin içinde kurulan 2’inci El Oto Pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ekonomik sıkıntının had safhada olduğunu ifade eden Kolip, kriz dönemlerinde kendi kendine yeten ekonomilerin daha az etkilendiğini ifade ederek, “Sakarya ili olarak ekonomimizi; tarım, sanayi ve hizmet sektörlerini baştan aşağı ele alarak, daha verimli, planlı ve işsizliği minimum seviyeye indirecek tedbirler alabiliriz. Makro ekonomik tedbirleri tabiî ki Hükümetler alır. Ama yerel yönetimlerin de yapacağı çok önemli icraatlar bulunmaktadır” diye konuştu.

‘Ekibimiz hazır’

Şehri yönetecek ekiplerinin hazır olduğunu ifade eden Uzm. Dr. Kolip, “Allah’ın izni ve hemşehrilerimizin teveccühleri ile 31 Mart günü emanet bizlere teslim edilecek. Projelerimizin hazırlıkları bitmek üzere. Biz şehrimizi yönetecek ekibi dahi hazırlamış bulunuyoruz. Hukukçular, Endüstri, İnşaat, Çevre, Elektrik Mühendisleri, Çevre ve Bölge Planlama uzmanları, Sosyolog, Kültür sanat ve spor uzmanlarımız hazır. Başarının, birbiri ile uyum içinde çalışacak ekip çalışması ile mümkün olduğunu biliyoruz. Şehrimiz ile istişarelerle belirleyeceğimiz projelerimizi hayata geçirecek ekibimiz ile şehrimizin her bölgesini adım adım yeniden inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

İYİ fikirleri bekliyoruz

İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, Sakaryalılara da seslenerek, “Bir kez daha büyük önem verdiğimiz bir konuyu ifade etmek isterim. Tüm Sakaryalılardan, www.sakaryayaiyigelecek.com adresi üzerinden iyi fikirlerini bizlere iletmelerini bekliyoruz. ‘Sakarya’yı ben yöneteceğim’ demiyoruz, ‘Sakarya’yı birlikte yöneteceğiz’ diyoruz ve hemşehrilerimizin katkılarını bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim