Ramada Otel’de düzenlenen toplantıda Kılıçdaroğlu’na Grup Başkanvekili Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve Parti Meclisi Üyesi Ayça Taşkent de eşlik etti.

İl Başkanı Ecevit Keleş ve Adapazarı İlçe Başkanı Ayşe Füsun Çetin ilebirlikte davetlileri dinleyen Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme getirilen sorunlar ve talepleri not alıp, katılımcıları yanıtladı.

Kılıçdaroğlu'na çeşitli meslek gruplarının sorunlarının iletildiği toplantıda, ittifak görüşmeleri ile partisinin HDP ve sosyalist partilerle olan ilişkileri üzerine sorular da yöneltildi. HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar ile diyaloglarının iyi olduğunu, ilişkileri kesmenin bu partinin PKK'ya doğru itilmesi anlamına geleceğini ifade eden Kılıçdaroğlu, sosyalist partilerle olan ilişkilere ilişkin net bir şey söylemekten kaçındı. 

TOPLANTIYA DAVET EDİLENLER

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya davet edilenler arasında eski sendikacı, MHP ve AKP'li  eski siyasetçi EnverToçoğlu, Gelecek Partisi eski İl Başkanı, AKP Milletvekili aday adayı Ender Serbes, SASTOP Başkanı Av. Önder Döker,  son dönemde 7 kişinin can verdiği Hendek'teki havai fişek fabrikası sahiplerinin avukatı  olarak gündeme gelen, merkez sağın önemli isimlerinden  Mehmet Mangıroğlu, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Sakarya Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Altay, Sakaryaspor’un tribün liderlerinden Keçi Yılmaz (Şen), KESK Dönem Sözcüsü Eğitim Sen Sakarya Şube Başkanı Yücel Kaçar ve Geyve Boğazı Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği Başkanı Kamuran Tan da bulunuyordu.

Editör: TE Bilişim