CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında söylediği "Mafya liderlerini, uyuşturucu kaçakçıları serbest bırakıp düşünce suçlularını hapsetmekten vazgeçecek misin" sözleri sonrası Alaattin Çakıcı'nın söylediği sözlere Keleş'ten sert tepki geldi. 

“ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİ ALAATTİN ÇAKICI’NIN MUHATABI ERDOĞAN, BAHÇELİ VE SOYLU’DUR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, ''Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etmesine ilişkin, Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın muhatabı Erdoğan, Bahçeli ve Soylu’dur. Kötü söz de sahibine aittir. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu neredesin? Adalet Bakanı Abdülhamit Gül neredesin?” dedi.

Alaattin Çakıcı'nın, yazdığı mektup ile ilgili CHP cephesinden büyük tepkiler yükselirken CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş de bir açıklama yaparak tepkisini gösterdi, Keleş açıklamasında:


 
“DEMOKRASI VE ADALET, CUMHURİYET’İN TEMELLERİDİR”

“Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın muhatabı Erdoğan, Bahçeli ve Soylu’dur. Kötü söz de sahibine aittir. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu neredesin? Adalet Bakanı Abdülhamit Gül neredesin?

Organize suç örgütü başı Alaattin Çakıcı nefret kustu… Temizleyecek misiniz? Türkiye Cumhuriyet’i kanla, terle ve gözyaşıyla kurulmuş bir devlettir. Demokrasi ve adalet de temelleridir. Bugün mafya liderlerine, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı’na tehditler yağdıracak cesareti vermek, temeli sarsmaktır. Sn. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu yalnız değildir” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim