İyi Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Başkan Yardımcıları Serdip Dokumacı, Yüksel Esmeroğlu, Erenler İlçe Başkanı Şemsettin Duman ve ilçe yöneticisi Ekrem Çoban seçim  öncesi açılışı yapılan ancak halen birçok sorunun olduğu; Erenler topça kavşağı ile ilgili incelemelerde bulundu.

Gerek Topça esnafının, gerekse de Atatürk Sanayi sitesi esnafını büyük mağduriyete uğratan kavşaktaki  eksiklikleri yerinde inceleyen İyi Parti heyeti sıkıntılı duruma bizzat şahit oldular.

Konu hakkında açıklama yapan İl Başkanı Kılıçaslan; seçim öncesi apar topar, yangından mal kaçırır gibi açılışı yapılan bu kavşağın , açılışından 6 ay geçmesine rağmen tamamlanmamış olması yıllardır süregelen yönetim anlayışının değişmeden devam edeceğine işarettir” dedi. Özellikle sabah ve iş çıkış saatlerinde bölgedeki trafiğin çekilmez hale geldiğini belirten Kılıçaslan “ Bir yerin açılışı yapıldığı anda her şeyi ile kullanıma hazır olduğu anlamı çıkar, ancak açılışından 6 ay geçmesine rağmen  halen eksikleri bulunan kavşak bitince bir açılış daha bekliyoruz iktidar sahiplerinden, diyerek sözlerini tamamladı.

Ayrıca Erenler İyi parti ilçe başkanı Duman;bu kavşaktaki eksiklikler ile halkımız mağdur olduğu gibi;topça ve sanayi esnafımızda büyük sıkıntı yaşamaktadır.Her gün konuya ilişkin şikayetler alıyoruz.Yetkililerin bu önemli konuyu ele alıp,kış ayına girmeden burayı tamamlamalarını istiyoruz,dedi.

Bir süre bölge esnafı ile de sohbet eden İyi Partililer,Sakarya’da her zaman sahada olduklarını,halkın ve mağdurun sorunlarını dile getirmek için,çalışmalarına son hızla devam edeceklerini belirterek bölgeden ayrıldılar.

Editör: TE Bilişim