İYİ Parti MHP'yi geçti 

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, muhalefetin erken seçim çağrılarını tekrarladığı dönemde faaliyette bulunan siyasi partilerin üye sayısı verilerini üç ayın ardından güncelledi. 2022 yılının ilk verilerine göre 3 Ocak itibariyle İYİ Parti seçmen üye sayılarını arttırdı.
Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti, geride kalan üç ayda siyasi partiler arasında üye sayısını en çok arttıran parti oldu. 500 bin barajını ve MHP’yi geçen İYİ Parti, 425 bin 619 olan üye sayısını 86 bin 924 arttırarak 512 bin 543’e çıkardı.

Sakarya 7. sırada


Son 1 yılda üye sayısını artıran İYİ Parti Sakarya Teşkilatı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yayınladığı üye seçmen sayılarında en çok üyeyi yapan Sakarya 7. sırada yer aldı. İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan yaptığı açıklamada: ''Son bir yılda seferber olduğumuz teşkilatımızla üye sayımızı artırdık. Hedeflediğimiz seçmen sayımızın da üzerine çıktık. Bu başarı hepimizin eseri. İYİ Parti Sakarya ailemiz çığ gibi büyüdü, büyümeye de devam edecek. Yeni üyelerimize İYİ Parti ailesine hoş geldiniz diyorum. Yeni üyelerimizin partimize kazandırılmasında emeği geçen, katkısı olan tüm teşkilat mensuplarımızı tebrik ediyorum. Üye çalışmamızın önümüzdeki aylarda da aynı kararlılıkla devam edeceğine inanıyorum'' dedi. 

Editör: TE Bilişim