Ziyaret etti

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Taraklı İlçe Başkanı Yakup Kara ve İlçe Yönetimi ile birlikte Taraklı Ziraat Odası Başkanı Ruhi Avdan’ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular. Yapılan ziyaret için açıklama yapan Başkan Kılıçaslan: ''Taraklı Ziraat Odası Başkanı Ruhi Avdan’ı ziyaret ederek yaşanılan sıkıntılar hakkında bilgi aldık. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederiz.'' dedi.

Sıkıntıları dinlediler

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Taraklı İlçe Başkanı Yakup Kara ve İlçe Yönetimi ile birlikte daha sonra Taraklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nevzat Akay ve esnaflarımızı ziyaret eden Başkan Kılıçaslan: '' Taraklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nevzat Akay'a misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Taraklı'da esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Sıkıntılarını dinledik.'' diye belirtti.

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Taraklı İlçe Başkanı Yakup Kara ve İlçe Yönetimi ile birlikte daha sonra Taraklı Belediye Meclis Üyesi Abdullah Çam'ın babası hayrına Cuma namazı sonrası Karagöl Yaylası’nda yapılan duasına katılarak, vatandaşlar ile bir araya geldi.

Editör: TE Bilişim