İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri #SözsendeAdapazarı projesi kapsamında son olarak Şeker Mahallesini ziyaret ettiler.

''Vatandaş sıkıntılı''

Ziyaret hakkında açıklama yapan İlçe Başkanı Dokumacı: ''hemşehrilerimizin yanında olmaya, onları dinlemeye ve sorunları dile getirmeye devam ediyoruz. Son olarak pazartesi günü semt pazarını gezdiğimiz Şeker Mahallesinin esnaflarının bir kısmını daha gezdik. Seçime kadar ilçemizde sıkılmadık el bırakmayacağız inşallah. Yaptığımız bu ziyaretlerde gördüğümüz en büyük sorun her zaman ki gibi ekonomi. Durduramayacak şekilde artan fiyatlardan hem esnaf hem vatandaş son derece sıkıntılı. Mahalle bakkalı geçen sene 50 kuruşa sattığı keki şu an 1,5 TL olduğunu, kömürcü geçen sene 1.000 TL olan kömürün tonunun 2.200 TL olduğunu isyan eder şekilde anlattı'' diye belirtti. 

''Aşağıda yangın var''

Dokumacı: ''Yine üniversiteyi bitirip, öğretmen olan ve simit satan bir evladımızın “mesleğimi yapmak istiyorum” haykırışı yüreklerimizi dağladı. Bir fatura ödeme bayisinin “2dükkandan bire indik, en son 3 kişi çalışıyorduk, şimdi sadece ben çalışıyorum, muhtemelen 2-3 aya kapatacağım” beyanı da aslında her şeyi ortaya koyuyor. Uzun lafın kısası, yukarıdan gözükmese de aşağıda çok büyük yangın var, millet gerçekten can derdinde. Yönetenleri tekrar uyarıyoruz, vatandaşlara nefes aldıracak, en azından işlerinin devamını sağlayacak, acil ekonomik eylemler yapınız'' dedi.

Editör: TE Bilişim