DEMOKRASİNİN TEZAHÜRÜ

Adapazarı İlçe Başkanı Faruk Albay ile birlikte kongre süreci hakkında bilgi veren Sakarya İl Başkanı Ender Serbes, kongrelerin partileri için ayrı bir heyecan ve motivasyon kaynağı olduğunu belirtti. Çok kısa zamanda Türkiye’de ve Sakarya’da ciddi bir teşkilatlanma başarısı gösterdiklerini ifade eden Serbes “Atanan başkanlar ve yönetimler kongrelerimiz sonrasında görevlerini seçilmişlere teslim edecekler. Adapazarı İlçe Teşkilatımız da 25 Temmuz Cumartesi günü birinci olağan kongresini icra edecektir. Demokrasinin bir başka tezahürü olan kongrelerde, fikirler ve düşünceler özgürce ortaya çıkıyor. Biz buna çok önem veriyoruz” diye konuştu.

HER TÜRLÜ SEÇİMLERDE OLACAĞIZ

Adapazarı kongresinden önce 18 Temmuz Cumartesi saat 14:00’de Hendek Atatürk Parkı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah Salonunda Hendek ilçe kongresini gerçekleştireceklerinin bilgisini veren Serbes, açıklamasına şöyle devam etti: “İlçe kongrelerimizin hemen ardından il kongremizi tamamlayacağız. Ankara’da yapacağımız büyük kongremiz ile beraber de olası ilk seçimlerde kendi teşkilatlanmasını tamamlamış, kadrosu ile seçime girmeye hak kazanan bir parti olacağız inşallah.”

YENİ BİR NEFES OLACAĞIZ

Serbes, çiftçinin, köylünün, emeklinin, memurun, emekçinin, sanayicinin kısaca tüm kesimlerin gelecek umutlarının her geçen gün kaybolduğu böylesi zor bir dönemde, Gelecek Partisi’nin vizyonu ve hazırladığı programları ile halkımıza yeni bir nefes olacağının altını çizen Serbes “Gerçekleştirilecek kongrelerimizin şimdiden ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim