Serbes ve Gülsever, önce Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli’yi makamında ziyaret etti. Partisinin çalışmaları hakkında Başkan Kefli’ye bilgi veren Serbes ve Gülsever, kendilerini makamında sıcak bir şekilde ağırlayan Kefli’ye teşekkür etti. Başkan Murat Kefli’de Kaynarca’daki belediye çalışmalar konusunda bilgi vererek ilçeye en güzel hizmeti verebilmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

ODA BAŞKANLARI İLE GÖRÜŞME

Serbes ve Gülsever, daha sonra bazı oda başkanları ile bir araya geldi. Kaynarca Ziraat Odası Başkanı İbrahim Çakar, Kaynarca Esnaf Odası Başkanı Kadir Yazgan ve Kaynarca Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Azmi Çelebi’yi de makamında ziyaret eden Serbes ve Gülsever, oda başkanları ile esnafların sorunları ve çözüm önerileri konusunda fikir alış-verişinde bulundu.

Serbes, “Değerli oda başkanlarımız sayın Çakar, sayın Yazgan ve sayın Çelebi ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını biliyoruz. Başkanlar ile sohbetimiz oldukça verimli geçti. Kendilerine gösterdikleri sıcak ilgi için teşekkür ediyorum. Her zaman esnaf ve sanatkarlarımızın yanındayız. Kapımız sonuna kadar açık.” diye konuştu.

Kaynarca Muhtarlar Derneği Başkanı Türkan Öner’i de ziyaret eden Serbes ve Gülsever, Öner’den derneğin çalışmaları konusunda bilgi aldı. Öner, nazik ziyaretten dolayı Serbes ve Gülsever’e teşekkür etti.

ÇOK SICAK KARŞILANIYORUZ

İlçede daha sonra vatandaşlarla sohbet eden ve esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Serbes ve Gülsever oldukça sıcak karşılandı. İl Başkanı Ender Serbes, partisine diğer ilçelerde olduğu gibi Kaynarca’da da büyük bir teveccüh olduğunu söyledi. Serbes, “Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız bizi bağrına basıyor. Hamdolsun her yerde sıcak bir şekilde karşılanıyoruz. Hiçbir olaya ve hiç bir kişiye partizanca bakmıyoruz. Kimseye karşı bir önyargımız yok. Hepimiz kardeşiz sadece hizmet etmek istediğimiz kurumlar ayrı. İyi yapanın, doğru yapanın her zaman yanındayız. Kapımız sonuna kadar herkese açık. Bizim aziz milletimize hizmet etmekten başka bir gayemiz yok. Kaynarca halkına ve bize kapısını açan herkese sonsuz teşekkürler.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim