Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adapazarı İlçe Başkanı Ayşe Füsun Çetin, Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 10 milletvekiline ait fezleke ve dokunulmazlık dosyalarının TBMM Başkanlığı'na sunulmasını, gündemi değiştirme çabası olarak yorumladı. Çetin, 'Ne yaparsanız yapın, he söylerseniz söyleyin korkmayacağız, yılmayacağız, susmayacağız' dedi. 

Ayşe Füsun Çetin, yaptığı yazılı açıklamada TBMM Başkanlığı'na sunulan fezleke ve dokunulmazlık dosyalarına ilişkin değerlendirmesi şöyle:

"Ülkemiz pandemide dünya lideri bir durumda iken , milyonlarca hanenin elektriği doğalgazı faturalarını ödeyemedikleri için kapalı durumda iken , gençlerimiz geleceğe dair ümidimiz kalmadı diye intihar ederken, her evde işsiz bir vatandaşımız varken, insanlarımız aşı bulamazken, bir yıl içinde ödenmesi gereken 180 milyar dolar dış borçtan söz edilirken, esnaf kan ağlarken, çocuklarımız nitelikli eğitimden mahrumken, icra mahkemelerindeki dosya sayısı 30 milyonu geçmişken, keyfi kararlarla merkez bankasının başkanının değişmesinden dolayı ulusal paramız bir gecede yüzde 15 oranında değer kaybederken kısaca halkımız işsiz, hasta ve neredeyse açlıkla yüz yüze iken Sayın Genel Başkanımız ve Milletvekillerimiz hakkında fezleke düzenlemesi en hafif tabirle abesle iştigaldir beceriksizliklerinin üzerine perde çekmek yapay gündem yaratmaktan ibarettir.

İktidar şunu iyi bilmeli ki Partimizin bütün örgüt ve üyelerinin kamu adına 128 milyar doların nereye gittiğini öğrenmek için verdiği mücadelenin önüne ne parti binalarımızı vinçlerle basmanız ne Genel Başkanımıza fezleke hazırlamakla bu halkın gerçek gündemini değiştiremeyeceksiniz. Toplum mühendislerinizin sanal algı yaratma çabaları artık tutmuyor. Halkımızın gündemi belli iş aş sağlık eğitim adalet ne yaparsanız yapın halkımızın bu haklı taleplerini yok sayamayacaksınız. Ne yaparsanız yapın, ne söylerseniz söyleyin KORKMAYACAĞIZ YILMAYACAĞIZ SUSMAYACAĞIZ

Genel Başkanımız yalnız değildir…"

Editör: TE Bilişim