İŞTE FATMA KURTULUŞ’UN YAZILI AÇIKLAMASI

CHP Adapazarı İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş; Yerel basında okuduk ki; Adapazarı Belediyesi sözüm ona bizim basın açıklamamıza sert cevap vermiş. Ne demiş Adapazarı Belediyesi; önce kendini övmüş sonrasında CHP Örgütünün “RANT ELDE ETMEK İSTEYENLERİN SÖZCÜLÜĞÜNE VE TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKINA GÖZ DİKENLERİN AVUKATLIĞINA SOYUNDUĞUNU” iddia etmiş.

"Sayın IŞIKSU; Belediye olarak bu ihaleyi siz açtınız bir başkası değil ve şartları siz belirlediniz ve bu şartları sağlayanlar da geldi teklif verdi. Anlaşılan ihaleye katılım olması, birilerinin sizin açtığınız ihaleye, sizin belirlediğiniz şartlarla teklif vermesi hoşunuza gitmemiş ki ihaleye girenleri rantçılar ve rantçı olmayanlar diye ayırıyorsunuz. Rant işleri sizin uzmanlık alanınız, siz en tepeden en alta rant konusunda en iyisini bilirsiniz bunda hemfikiriz. Herhalde bu ihale ilanlarını da kötü niyetli rantçılar teklif vermesin, ihaleyi iyi niyetli rantçı olmayanlar (!) kazansın diye gizlediniz ve internet sitenizde yayınlamadınız. Siz sitenizde düğün fotosu çekim ihalesi yayınlamaya lütfen devam edin.

Tüm bunları bir kenarı koyduğumuzda, İŞİNİZE GELMEYEN ŞU Kİ BİZ İHALE İÇERİĞİ İLE İLGİLİ HİÇ BİRŞEY KONUŞMADIK, ŞU KAZANSIN BU KAZANMASIN DA DEMEDİK.

Aksine HİÇ BİRİNE İŞİ VERMEYİN, HİÇ BİRİ İHALEYİ KAZANMASIN DAHASI BÖYLE BİR İHALE OLMASIN DEDİK. BELEDİYE OLARAK BU ARAÇLARI SATIN ALMA BEDELİNİN ÇOK ÇOK ÜSTÜ BEDELLE KİRALAMAYIN SİZ KENDİNİZ SATIN ALIN DEDİK.

Eminiz ve biliyoruz ki siz bizim ne dediğimizi anlıyorsunuz ama işinize gelmiyor. Biz kiralamayın satın alın diyoruz siz önceden şu fiyata kiralandı şimdi daha az bedelle kiralıyoruz diyorsunuz. Bize cevap vermiyor kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. En komiği de bunu yaparken ASLINDA RANTI SİZ İTİRAF EDİYORSUNUZ.

DİYORSUNUZ Kİ BİR ÖNCEKİ ANLAŞMAYA GÖRE YANİ AKP Lİ SÜLEYMAN DİŞLİ BEYİN YAPTIĞI ANLAŞMAYA GÖRE 1 MİLYON 800 BİN TL DAHA AZ PARA ÖDEYECEĞİZ.

PEKİ ÖYLE İSE BELEDİYEYİ ZARARA UĞRATTIĞINI İTİRAF ETTİĞİNİZ SÜLEYMAN DİŞLİ HAKKINDA ADAPAZARI BELEDİYESİ OLARAK ŞİKAYETTE BULUNACAK MISINIZ? SAVCILAR BU AÇIKLAMANIZI İHBAR KABUL ETSİN Mİ?

Diyorsunuz ki bize bir şey sormadılar. Siz resmi bir ihale yaptınız ve bu ihalenin şartları 2019/336139 İhale Kayıt Nolu dosyasında yazıyor. Yoksa sorulması gereken yazılmayan kurallar mı var? Bir ihale ile ilgili herşey ihale dosyasında yazar ayrıca ikili ilişkiyle birşeyler sorulmaz, söylenmez. En azından normalde böyle olur, AKP den önce de böyle oluyordu !

Ama siz özellikle istediğiniz için soruyoruz: 48 MİLYON 176 BİN TL lik keşfi lütfen tüm Adapazarı ile paylaşır mısınız? Böylece “sizlere güvenen çok kıymetli hemşerileriniz” de şu meşhur hesaplamayı görmüş olur. BU HESAPLAMAYI KAMUOYU İLE LÜTFEN PAYLAŞIN !

Özetle ve son olarak sayın IŞIKSU :

Biz Size Hodri Meydan Dedik, Eğer Cevap Vermeyecekseniz Lafı Boşuna Evirip Çevirmeyin;

2017 Modeline Razı Olduğunuz (3 Yıl İçin 48milyon 176 Bin Tl Ye Kiralanabilir Dediğiniz) Bu 60 Aracın 2019 Modelleri 21 Milyon Tl Ye Alınır Mı, Alınmaz Mı? Alınmaz Diyorsanız Bize Yetki Verin 30 Gün İçinde Alım/Satım Sözleşmelerini Masanıza Koyalım dedi."

Editör: TE Bilişim