Cumhurbaşkanı ve AKP  Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, yerel seçimlerin görüşülüp değerlendirildiği toplantıda Seçim İşlerinden Sorumlu Genel  Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve Ankara adayı Mehmet Özhaseki için övgü dolu sözler söylediği belirtiliyor.

YAVUZ’U SAHİPLENDİ

Erdoğan’ın söz konusu toplantıda bu çıkışıyla kaybedilen İstanbul ve Ankara için yapılacak olumsuz yorumların önününü kestiği, dahası itiraz sürecindeki çıkışlarıyla hedef haline gelen Ali İhsan Yavuz’u sahiplendiği kaydediliyor.

HAYAL KIRIKLIĞI

Bu gelişmenin, AKP içinde seçim  başarısızlığı üzerinden Ali İhsan Yavuz’un önünü kesilmesini bekleyenleri de hayal kırıklığına uğrattığı ifade ediliyor.

Gözler YSK’da! 

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un İstanbul seçimlerinin iptali için verdiği Olağanüstü İitiraz başvurusunun bir iki gün içinde sonuçlanabileceği belirtiliyor

Yavuz’un verdiği 3 valiz dolusu belgeyi detaylı bir şekilde inceleyecek olan YSK'nın kararını yoğun mesainin ardından bildireceği kaydedildi.Bu arada Yavuz dün akşam A Haber’de katıldığı programda sürece ilişkin bilgi verdi

Editör: TE Bilişim