CHP Grup Başkan Vekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve il Başkanı Ecevit Keleş Pamukova’da bir dizi temaslarda bulundu. Özkoç ve Keleş, ilçede bulunan meslek kooperatiflerini ve sivil toplum örgütleriyle bir araya geldi.

KAMYONCULARININ SORUNLARI

Özkoç ve Keleş ziyaretlerinde S.S. Pamukova Kamyoncular ve Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi.  Kooperatif Başkanı ve Gonca Mahallesi Muhtarı  Şaban Özzaim ve kamyoncular ile bir araya gelen CHP Milletvekili Özkoç, kamyoncuların sorunlarını dinledi  ve Ankara’da gerekli temaslarda bulunacağını vurguladı.

ODALARI ZİYARET ETTİ

Milletvekili Özkoç ve Keleş ardından İlçe Örgütü ile bir araya geldi. Partililerle bir süre görüşen Özkoç’un diğer bir ziyaret durağı ise Ziraat Odası oldu. Ziraat Odası Başkanı Yaşar Ulukaya'yı ziyaret eden Özkoç, üreticilerin sorunlarını dinledi. Ziraat Odası Başkanı Yaşar Ulukaya, Özkoç'a üreticilerin sorunlarını içeren bir dosya sundu. Özkoç ve İl Başkanı Keleş İlçe Başkanı Fikret Uysal ile Esnaf Odası Başkanı Sabri Günay'ı ziyaret ettiler.

AHİLER BARAJ BÖLGESİ

İlçedeki sivil toplum örgütleri ziyaretleri sonrası CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, İl Başkanı Ecevit Keleş, İlçe Başkanı Fikret Uysal, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aslı Şengül, İlçe yönetimi Ahiler Mahallesine geçti. Bölgede yapılması planlanan ancak, yapılamayan baraj hakkında Ahiler Muhtarı İsmail Dinçer den bilgi alan Özkoç, barajın Pamukova tarımına büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

‘ÇİFTÇİNİN İSTEĞİNİ DUYURURUM’

CHP grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Özkoç, " Gerekirse buraya 50 milletvekili ile gelirim. Tüm TV leri çağırırım Ahilerin Pamukova’nın çiftçisinin isteğini herkese duyururum. İnşallah buna gerek kalmadan Ak Partili Milletvekillerimiz ve Bakanlarımızla bu soru çözeriz” dedi. Akçakaya Mahallesini de ziyaret eden CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, Akçakaya Müzesini gezdikten sonra ilçeden ayrıldı

Editör: TE Bilişim