Golcü arayışını sürdüren Sakaryaspor’da Teknik Direktörü Osman Özdemir’in, stoper transferi konusunda ısrarı devam ediyor. 4 stopere rağmen savunmaya bir takviye daha isteyen tecrübeli teknik adamın gözü Salih Zafer Kurşunlu’da. Umut Sözen için ise çalışmalar var ve bekleniyor.

BÜTÜN HESAP BURAK ÜZERİNE

Transferde hareketli bir sezon geçiren ve kamp öncesinde her bölgeye takviye yapan Sakaryaspor’da stoper arayışı devam ediyor. Teknik Direktör Osman Özdemir yönetimden bir stoper daha istedi. Özdemir stoper bölgesinde Ramazan Sal, Burak Bekaroğlu, Aytaç Ak ve Zafer Aydoğdu olmasına rağmen bir transfer daha istiyor. Özdemir mevcut stoperleri yetersiz görmesi nedeniyle bu bölgeye bir takviye daha istiyor. Genç oyuncunun Osmanlıspor ve başka takımlarla takas edilmesi de gündeme geldi görüşmelerin ise devam ettiği söyleniyor. Bu arada Sakaryaspor’un el attığı Semih Şentürk takımı Eskişehirspor’da kaldığı belirtiliyor.

ÖZOEMİR OLDUKÇA MEMNUN

Hedefini şampiyonluk olarak koyan Sakaryaspor’da Teknik Direktör Osman Özdemir, Rüstemler Tesisleri’nde sürdürdükleri ilk etap kampında takıma fizik, kondisyon ve kuvvet yüklediklerini söyledi. Özdemir, “Kampımız son derece iyi geçiyor. Böyle kamplarda en büyük sorun sakatlık. Allah sakatlık vermesin. Pazartesi gününe kadar çift idmanla burada devam edeceğiz. Ardından 27 Temmuz’da Bolu’ya gideceğiz. Orada taktik, teknik ve özel maçlara ağırlık vereceğiz. İki maçımız belli. İki tane daha oynayabiliriz. Son etap için 2 hafta yine ilimizde çalışacağız. Burada da duruma göre maç haftası öncesi bir karşılaşma oynayabiliriz” dedi.

Kafasına şampiyonluğu takan Sakaryaspor yeni sezon hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam etti. Sezona yüksek tempoda hazırlanan yeşil-siyahlı ekibimizde moraller yerinde. İyi bir hazırlık dönemi geçiren Yeşil-Siyahlılar 27 Temmuz’da Bolu Abant’ta kampa girecek.

Editör: TE Bilişim