Çalışma yok

Dokumacı, kar yağışının etkisini göstermesiyle birlikte bir çok bölgeden anlık şikayet fotoğraflarının yollandığını belirterek: ''Camili ana yoluve 1594 nolu sokak, Çökekler 1021 nolu sokak, Hızırtepe mahallesi Akdal sokak, Mithatpaşa mahallesi, Ozanlar mahallesi, Rüstemler 5588 nolu sokak, Yağcılar mahallesi ve anayolundan gelen anlık fotoğraflara baktığımızda Büyükşehir ve Adapazarı Belediyesinin hiç bir çalışma yapmadıklarını gözlemliyoruz.''dedi.

Günler öncesinden karla mücadeleye hazır olduklarını duyuran Büyükşehir ve Adapazarı Belediyelesi, Pazartesi gece başlayan yoğun yağan karın ardından sınıfta kaldı. Sakarya'da Pazartesi gece saatlerinde başlayan ve aralıksız olarak süren kar yağışı Salı ve Çarşamba günü hayatı felç etti.

Zor anlar yaşandı

Ana arterlerin ve ara sokakların temizlenmediğini belirten Dokumacı: '' İşe gitmek için yola çıkan Sakarya'lılar yollardaki kar manzaraları, temizlenmeyen, tuzlanmayan ana ve ara yollar, dikkatsiz sürücüler yüzünden zor anlar yaşadı. Ana arterler ve şehrin en çok kullanılan yollarındaki kar manzaraları Büyükşehir ve Adapazarı Belediyelerini sınıfta bıraktı.''dedi.

Vatandaş isyan etti

Özellikle ara sokaklarda ne kar küreme ne de tuzlama çalışmalarının yapılmadığını dile getiren İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı: '' Özellikle ara sokaklarda ne kar küreme ne de tuzlama çalışmalarının yapılmadığını görüyoruz. Temizlenmeyen ara yollarda bulunan araçların ana yollara çıkmasını bile güçleştirirken, ana yollara çıkan araçlar için de durum pek de farklı olmadı. Arabası yolda kalanlar, buzlanma nedeniyle yolda yürümekte dahi zorlananlar oldu. Günler öncesinden belli olan kar yağışına hazır olduklarını defalarca beyan eden Büyükşehir ve Adapazarı Belediyesi sınıfta kaldı. Hemşehrilerimiz reklam değil icraat bekliyor!'' diye belilrtti.

Editör: TE Bilişim