DEVA Partisi Sakarya İl Başkanlığı Pazar yeri ziyaretleri kapsamında Cuma günü Sapanca, Cumartesi günü Serdivan, Pazar günü Arifiye İlçe Başkanları, yöneticileri ve gönüllüleri ile pazar yeri ziyareti gerçekleştirip esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Ziyaretlere İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

‘ÇÖZÜM DEVA KADROLARINDA’

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, “Deva Partisi kadroları, tüm ülkede eş zamanlı bir şekilde her ay rutin olarak yaptıkları çalışmayı bu ay da yapıyor. Yöneticilerimiz 3 gün boyunca pazar yerlerini ziyaret edip halkımızı dinleyecek. Siz de #devapazarda etiketi ile yapılan çalışmaları takip edebilirsiniz. Ülkenin ekonomik olarak bir krizin içinde olduğunu ve pazarda esnaf ve vatandaşların ortak şikayetlerinin yüksek fiyatlar ve can yakan ekonomik sorunlar olduğunu ve çözümün DEVA kadrolarında olduğunu anlattık.” dedi.

ESNAF DAYANILMAZ NOKTADA

Ziyaretlerde genel olarak hayat pahalılığı ve fiyatların yüksekliğinden dert yanan vatandaşlarda DEVA Partisi yetkililerine yaşadıkları sorunları anlattı. Esnaf ise yükselen maliyetler nedeniyle artık pazarcı esnafının da dayanılamaz noktaya geldiği ve gidişattan dolayı sıkıntılı olduklarını belirtti. Bir esnaf ise “Ekonominin de ülkenin de başında Ali Babacan’ı görmek istiyoruz. Onun zamanında yüzümüz gülüyordu ekonomi de her şey güllük gülistanlıktı.” dedi.

Editör: TE Bilişim