Halk TV’de dün canlı olarak yayımlanan ‘Yerelden Siyaset’ programına konuk olan Keleş, salgın sürecinde yapılamayanları, “Bir yılı aşkın süreçte mevcut hükümetin neleri yapıp yapmadığını esnaflarımız vatandaşlarımız çok çok iyi biliyor. Parti yöneticilerimiz de bu konuda bilgilendirmeye devam ediyor’ dedikten sonra şunları söyledi:

150 BİN MASKE DAĞITIMI

 ”Bu pandemide parti binamızı pazar günleri hariç kapatmayan, belkide Türkiye’de tek iliz.Halkımıza pandemide yardımcı olabilmek için 150 bini askın maske dağıtıtık. Köylerimize gidiyoruz. 232 köyü, 97 STK’yı ziyaret ettik”

SOSYAL PATLAMA

”Ramazan ayı başlangıcında bu yana 8 bin 500 ramazan erzağı ve alışveriş kartı dağıttık. Yani biz Sakarya’da sosyal patlamanın olmasını istemiyoruz. Biz Sakarya’da Türkiye’nin kültür mozağıi dedğimizi Sakarya’da insanların huzur içinde yaşaması için ana muhalefet partisinin, CHP’nin yapması gerekenlerii yapıyoruz.”

“TÜM BİLEŞENLERLE HALKIMIZIN BAŞKALDIRISINI ÖNLEMEK LAZIM”

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Halk TV’deki programda ‘sosyal patlamayı’ önleyici faliyetler dışında mevcut genel ve yerel yönetime yönelik denetimi sürdürdüklerini de ifade ederek, ‘Hataları varsa söylüyoruz. Çünkü bu dönem çok önemli bir dönemdir. Bu dönemde tüm bileşenlerin bir araya gelerek, halkımızın bir başkaldırısını önlemek lazım. Çünkü CHP yüz yıllık bir partidir. Bu partide, bu onurlu bu şerefli görevi yürüten bir il başkanı olarak biz de elimizi taşın altına atmak durumundayız” dedi.

Editör: TE Bilişim