CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, il yöneticileri, CHP Karasu İlçe Başkanı Aykut Süt, ilçe yöneticileri ve partililerle birlikte Karasu ilçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İki günlük Karasu ziyaretinde Başkan Keleş, Yassıgeçit, Ardıçbeli, Ortaköy, Yuvalıdere, Limandere, Denizköy, Camitepe, Karamüezzinler, Taşlıgeçit, Resüller, Kancalar, Gölköprü, Hürriyet, Konacık, Adatepe ve Tepetarla mahallelerinin muhtarları ve halkla bir araya geldi.

Mahalle muhtarlarıyla, mahalle sakinleriyle, çiftçi ve esnafla yakın temas kuran CHP İl Başkanı Keleş, kırsal kesimde yaşanan sorunları dinledi. Mahallelerde tarla yollarının ve imar planlarının yapılmaması, doğal gaz bulunmaması, Türk Telekom alt yapısı gibi sorunların yaşandığını dinleyen Başkan Keleş çözüm önerileri geliştirmek üzere notlar aldı.

CHP’li Keleş’e dert yanan vatandaşlar özellikle ekonomik durumdan ve siyasi gidişata yönelik endişelerini dile getirdi. Başkan Keleş ise ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"DERDİNİZİ DERT SEVİNCİNİZİ SEVİNCİMİZ BELLEYECEĞİZ"

“AKP iktidarından bu yana Sakarya sahipsiz bırakıldı. Kentin sorunlarıyla ilgilenen yöneticiler artık yok. Biz ise köy köy, mahalle mahalle, kapı kapı dolaşıyoruz. İnsanlarımızın dertleri var ve bu dertlerini yetkililere duyuramıyorlar çünkü gözler kapalı, kulaklar tıkalı. Biz ise en azından bu sorunlara bir nebze olsun çözüm önerisi geliştirmek adına vatandaşlarımızın kapısını çalıyor, anlattıklarını can kulağıyla dinliyoruz. CHP iktidarında sözümüz söz, yan gelip yatan, maaş alıp halkın yüzüne bakmayan yöneticilerden olmayacağız. Derdinizi dert sevincinizi sevincimiz belleyeceğiz. CHP kadroları olarak iktidara hazırız. Kırsal kesimin hangi sorunu varsa onunla ilgileneceğiz. Nokta atışlar yapacağız. Köy okullarını yeniden tesis edeceğiz. Her şey önce eğitim ile başlar. Fındık fiyatını üreticiyi mağdur etmeyecek şekilde ortak akılla belirleyeceğiz. Çözülmeyecek sorun yok ve biz bu sorunları çözmeye talibiz. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz ise sandıkta bu iktidar ile helalleşme hazırlıklarını yapsınlar, gerisini bize bıraksınlar.”

CHP’li Keleş son olarak ziyaretleri sırasında kendilerini ağırlayan mahalle muhtarlarına, çiftçiye, esnafa ve vatandaşlara teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim