CHP Sakarya İl Başkanlığı’nın, 30.10.2020 tarihinde İzmir Seferihisar merkez üssü ile meydana gelen depremin akabinde başlattığı yardım kampanyası kapsamında, Sakarya Halkı’nın büyük ilgisi ile 2 gün içerisinde toplanan 1 tır ve 1 minibüs dolusu yardım, İl Yöneticilerimiz eşliğinde İzmir’e ulaşmış ve depremzedelere teslim edilmişti.

“İZMİR’İM YANINDAYIZ” KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

CHP Sakarya İl Başkanlığı öncülüğünde başlatılan ikinci kampanyada, 1 gün içerisinde organize olan duyarlı Sakaryalıların katkıları ile 1 adet, içerisinde 6 adet duş kabini ve lavaboları olan konteyner ve bu duşları besleyebilecek kapasitede 2 adet 65 litrelik termosifon, 07.11.2020 tarihinde İzmir’e gönderildi.

“DEPREM ACISINI EN İYİ BİZ BİLİRİZ”

Sevkiyatla bire bir ilgilenen Ecevit Keleş, konteynerın yola çıktığı esnada yaptığı açıklamada: “Depremzedeleri en iyi biz anlarız. Acıları acımızdır mantalitesi ile hareket ederek kampanyalarımıza, deprem bölgesi ile koordine bir şekilde ihtiyaçları temin edip yaraları bir nebze de olsa sarmaya çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Bu bağlamda kampanyamıza destek veren tüm duyarlı halkımıza sonsuz şükranlarımızı sunarız.” dedi.

Editör: TE Bilişim