CHP Sakarya il başkanı Erdoğan Isır ve 16 ilçe teşkilatının başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu’nun da bulunduğu 30 kişilik heyet, Salı günü Ankara’da CHP Genel Merkezi’ne ziyarette bulundu. CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ile Parti Meclisi Üyesi Ayça Taşkent’in de eşlik ettiği heyet, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ederek uğradığı saldırı dolayısıyla geçmiş olsun temennilerini ifade etti.
HERKESİN ÇALIŞMASI GEREK

CHP İl Teşkilatı yönetimi ve ilçe başkanlarıyla Ankara’ya giden CHP İl Başkanı Erdoğan Isır, “Genel Başkan’ımıza geçmiş olsun dileğimizi bildirdik, her zaman yanında ve arkasında olduğumuzu söyledik. Genel Başkan’ımız, 30 kişilik kalabalık grupla ziyaret etmemizden çok mutlu olduğunu söyledi. Ülkemizin sorunların çözümü için herkesin çalışmalarını sürdürmesi gerektiğini söyledi” diye konuştu. 
GRUP TOPLANTISINA KATILDI

CHP Sakarya heyeti, Kılıçdaroğlu’na gerçekleştirilen geçmiş olsun ziyaretinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM) geçerek CHP Grup Toplantısına katıldı. Burada Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını dinledikten sonra Sakarya’ya döndü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde önce protesto edilmiş ardından yumruklu saldırıya uğramıştı.

Editör: TE Bilişim