CHP Adapazarı İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen ziyarette; İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş, CHP Sakarya Milletvekili Grup Başkan vekili Engin Özkoç, İl Başkanı Erdoğan Isır, Adapazarı Belediye Meclis üyesi Haluk Akbay, Ferizli Belediye Meclis Üyesi Rüştü Yüksek, İlçe Başkanları Ali Gökpınar, Reyhan Azak, Kamil Özkan, Serhat Erişir yer aldı.

Fatma Kurtuluş; Bayramlar bizleri bir arada tutan, yoksullara, mazlumlara, kimsesizlere yakınlaştığımız; sevginin, dostluğun, barışın ve kardeşliğin vücut bulduğu mübarek günlerdir. Bayramlar aynı zamanda toplumsal birlik ve barışımızın, paylaşmanın, dayanışmanın ve ortaklaşmanın sembolü, manevi zenginliklerimizdir diyerek, Bayramlaşmaya gelen üyelerle tek tek tokalaşarak hoş geldiniz diyerek

Daha sonra söz alan CHP Sakarya Milletvekili Grup Başkan vekili Engin Özkoç ise, Bölgemizde ve ülkemizde yaşanan acı verici gelişmeler bu bayramda mutluluğumuza gölge düşürse de biz tüm bu zorluklara rağmen geleceğe umutla bakıyoruz.

Toplumumuzu ayrıştırmaya çalışanlara karşı bugünlerde birlik, beraberlik ve barış içinde olmamızın, tüm sorunları çözmenin tek yolu olduğuna inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, partili arkadaşlarımın mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kaydetti.

Editör: TE Bilişim