CHP İl Kadın Kolları'nın önceki başkanlarından Eczacı Ayşe Füsun Çetin, Adapazarı İlçe Örgütü'nde düzenlediği basın toplantısında İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.
Toplantı öncesinde söz alan İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş, Ayşe Füsun Çetin'in adaylığını kutlaşıp başarı diledi ve 'Kim seçilirse seçilsin, kazanan partimiz olacaktır" dedi.

Daha sonra söz alan Ayşe Füsun Çetin, bugüne kadar partinin çeşitli kademelerinde özveriyle ve inançla çalıştığını, çeşitli sivil toplum örgütlerinde görevler yaptığını hatırlattı ve Adapazarı İlçe Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

CHP'nin son yerel seçimlerde Türkiye genelinde yükselen bir ivme yakaladığını, ancak aynı başarının Adapazarı'nda tekrarlanamadığını ifade eden Çetin, "Bunun üzüntüsünü hep birlikte yaşadık. Sadece eleştirmek yerine çorbada bizim de tuzumuz olsun, daha iyisini nasıl yapabileceğimizi göstermek için aday olduk. Ötekileştirmeden sevgi, saygı ve barış içinde çalışacağız" dedi.

CHP'nin altı oku ile sosyal demokrasinin evrensel ilkelerini ışığında mücedeleyi yürüteceklerini vurgulayan Çetin, "Yaşanabilir bir Adapazarı için barış, özgürlük ve demokrasi isteyen herkesle birlikte olacağız. Her şey çok güzel olacak" dedi. 

Editör: TE Bilişim