MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Türkiye Tabipler Odası (TTB)’nin başlatmak istediği siyah kurdele kampanyasının, adeta seferberlik halinde olan sağlık camiasında bölünme, kargaşa ve zafiyet oluşturmaya yönelik art niyetli bir girişim olduğunun ifade etti.

MASUM GÖRÜLEMEZ, GÖSTERİLEMEZ

Siyah kurdele kampanyası ile sağlık çalışanları arasında kurdele takan-kurdele takmayan ayrımı üzerinden bir tefrika-fitne planı yapılmak istendiğini kaydeden Bülbül, “Birliğin ve kenetlenmenin tek reçete olduğu böyle bir dönemde TTB tarafından başlatılan bu kampanya asla masum görülemez, gösterilemez. Bu kampanya, seferberlik ruhuyla mücadele veren sağlık ordumuzun psikolojik direncini kırmaya ve yapılan hizmetleri akamete uğratmaya yönelik sinsi bir faaliyettir. Yine; Sosyal medya üzerinden yürütülmeye çalışılan "Yönetemiyorsunuz, ölüyor, tükeniyoruz" kampanyasını da bu kapsamda değerlendirmek gerekmektedir” dedi.

Bülbül, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamalarının haklılığına da değinerek şöyle devam etti:

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, gerek siyah kurdele kampanyası gerekse bugüne kadar ortaya koyduğu gayri milli faaliyetleri nedeniyle, hekimlere ve hekimliğe hizmetten uzaklaşarak, Türkiye'ye muhasım odaklarla ağız ve davranış birliği içinde olan TTB'nin kapatılması gerektiğini belirtmiştir. Liderimizin, sağlık ordumuzu birbirine düşürmeyi hedefleyen siyah kurdele fitne hareketine ve TTB'ye yönelik açıklamalarına karşı, TTB'den ve beraberlik içinde olduğu zillet odaklarından koro halinde tepki ve saldırılar gecikmemiştir.

TTB DÜŞMAN BEŞİNCİ KOLU GİBİ

Belirtmek gerekir ki; MHP'nin tepkisi fedakârca hizmet eden hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza değildir. Tepkimizin hekimlere ve sağlık çalışanlarımıza olduğu yönünde algı oluşturmaya çalışmak, alçakça bir çarpıtma faaliyetidir. Devletimizin terörle mücadelesine karşı çıkan, Hendek Operasyonları’nda devletimizin savaş suçu işlediğini iddia eden, Afrin’e yapılan Zeytin Dalı Harekâtını “İnsan eliyle yaratılan bir halk sağlığı sorunu” olarak gören, PKK’yı terör örgütü olarak görmeyen, terör örgütü PKK tarafından Diyarbakır’da şehit edilen Doktor Abdullah Biroğlu’nun ölümüyle ilgili PKK’yı kınamayan TTB’nin gayri milli bir çizgide olduğuna dair şüphe yoktur. Aynı TTB, şimdi de Covid-19 salgınıyla ilgili olarak cansiperane mücadele içerisinde olan Sağlık Bakanlığımızı ve sağlık çalışanlarımızı yalanlarıyla, tahrikleriyle provoke etmektedir. Ülkemizin her kader anında düşman beşinci kolu gibi hareket eden TTB yönetimi, bu faaliyetlerine devam edememelidir.

HAKLILIĞIMIZ TEYİT EDİLMEKTEDİR

Sayın Genel Başkanımızın bu hususta yapmış olduğu açıklamalar son derece haklı ve kamuoyunun üzerinde dikkatle durması gereken açıklamalardır. Genel Başkanımızın açıklamalarına karşı sosyal medya üzerinden yapılan organize saldırılar ise Türkiye düşmanı terör odakları tarafından organize edilen saldırılardır. MHP'ye yönelen bu saldırılar, milli ve haklı duruşumuzu teyit etmektedir.

MHP MESELENİN FARKINDADIR

Bu odaklar çok açık bir şekilde Covid-19 mücadelesinde Türkiye'nin başarısız olmasını istemektedir. Zira, bu muhasım çevreler Covid19 salgınını; Ekonomi, dış politika, güvenlik, enerji gibi, Türkiye’yi kuşatma ve zayıflatma alanlarından biri olarak görmektedirler. MHP meselenin farkındadır. Büyük bir azim ve kararlılıkla Türkiye’ye yönelik kuşatmanın yok edilmesi için mücadelesine devam edecektir.

Editör: TE Bilişim