Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Arifiye ilçe başkanı Ali Gökpınar ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber ziyaret ederek Dernek Başkanı Gökhan Aydınlı’dan dernek faaliyetleriyle ilgili bilgi aldı.

STK’larla iletişimlerin süreklilik arz etmesi konusunda yoğun çaba harcadıklarını ifade eden Başkan Ecevit Keleş, “STK’lar toplumun aynası konumunda. Onların görüş ve önerileri bizler için son derece önemli. STK’larımızın ilettiği talepleri ilgili yerlerle paylaşıyoruz. Onların gördüğü eksiklikleri çözüm önerileriyle ilgili kurumlarla ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile paylaşıyoruz. Bu manada bizleri misafir eden Kosova Balkan Göçmenleri Koruma Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gökhan Aydınlı ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

İKTİDARIMIZDA SAKARYA MODELİNİ OLUŞTURACAĞIZ

Sakarya’da ben yaptım oldu zihniyetinden uzaklaşılması gerektiğini belirten Başkan Keleş, “Sakarya’mızın sorunlarını geniş bir çerçeve ile incelemek, farklı görüşlerin sorunlar hakkındaki düşüncelerini almak bizim için oldukça önemli. Sakarya’nın yararına olacak adımlar atmak için tüm STK’larımızın fikrini alacağız. STK’lar geniş kitleleri temsil ediyor. Bu nedenle Sakarya modelini oluşturmamız gerekli. Şehri yönetenlerin ‘ben yaptım oldu’ anlayışıyla değil, Sakarya’nın çıkarları için, ortak akılla hareket etmeleri ve düşüncelere önem vermeleri gerekiyor. CHP iktidarında Sakarya Modelini hayata geçireceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim