CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş'in yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

MHP İl Başkanının bizce kelime oyunları ardına saklanmasına gerek yok. ÇOCUK TECAVÜZLERİ’ni halka anlatamayacakları gerçeğinden hareketle basına yansıyan açıklamasında Türk Ceza Kanunu (TCK) 104. Madde diyerek konuyu farklıymış gibi göstermeye çalışmak en hafif tanımla ayıptır. Kaldı ki TCK 104 ün açılımı “REŞİT OLMAYANLA CİNSEL İLİŞKİ SUÇU” dur. Yani Mhp İl Başkanı “Çocuk Tecavüzü” değil “Reşit olmayanla cinsel ilişki suçu” diyor. Bu aşağılık suça değil de adına takıldıysanız sizin cafcaflı hukuki terimleriniz geçerli olsun yeter ki yanlıştan dönülsün. 

MHP İl başkanı aile içinde tecavüze uğrayan çocuğa (TCK 104 2. ve 3. fıkra) tecavüz edene ceza indirimi getirdiniz mi? Getirmediniz mi? Lafı gevelemeden açıkça cevap verin.

MHP il başkanının basına yansıyan açıklamasında “Milli ve toplumsal hassasiyetler gözetilerek hazırlanan kanun” diyerek övündüğü kanun ile biz konuşmaktan bile utanıyoruz ama “bir başkasının organına cisim sokanlara” (TCK 102. Madde 2. fıkra) ceza indirimi gelmiştir. MHP il başkanının bahsettiği MİLLİ VE TOPLUMSAL HASSASİYET anlayışı takdire şayandır.

AKP il Başkanı’ da bunu “Bu düzenlemeyle birlikte ceza kanununda bir anlamda sistemin tıkanan damarları açıldı” sözleriyle açıklıyor. Demek ona göre de Türk Ceza Sistemi 102. Madde 2.paragrafta tıkanmış. Bu aşağılık fiili gerçekleştirenlere ceza indirimi sağlanınca sistem normale dönecek.

SALIVERDİKLERİNİZLE İYİCE İNCELEYİN

Bize bir hukukçu ile yasayı inceleyin diyen MHP İl Başkanı’na hatırlatırız ki çıkardığınız kanunla ÇOCUK TECAVÜZÜ’nden hükümlüler salıverilmeye başladı bile. Bu somut gerçek karşısında kime danışırsanız danışın. İsterseniz bizzat salıverdiklerinize danışın, kanunda onlara af gelmiş mi, gelmemiş mi? Hatta sadece onlara da değil aynı şekilde salıverilen uyuşturucu satıcılarına da sorabilirsiniz.

AYNI SAKIZI ÇİĞNEMEKTEN BIKMADINIZ MI?

Cumhur korosu yine aynı şarkıyı söylüyor; Neymiş CHP ve HDP birlikte teröristlere af istiyormuş. Bizim tek söylediğimiz bu teklifinizi toptan geri çekin başkaca da af çıkarmayın. MHP il Başkanı olarak Teröristlerle pazarlığı, Oslo’yu, Habur’u meydanlarda ip attığınız, omoyla tursille yıkamakla temizlenmezler dediğiniz ama sonradan yanına yanaştığınız, peşinden ayrılmadığınız, sözünden çıkamadığınız teslim olduğunuz AKP’ye sorun, teröristle pazarlığı size en iyi onlar anlatır.

Hatta AKP’ye de gitme sayın MHP İl Başkanı, BAŞKANI OLDUĞUN MHP İl Başkanlığı’nın facebook sayfasında yayınlanan, o zaman il başkanı olan milletvekiliniz Levent BülBül’ün 2015 Esence ziyareti videosunun 1:30 dk sını izle MHP varlığını kime borçluymuş onu öğren, 3:48. dakidasını izle kendi vekilinize göre PKK ile kim pazarlık yapmış onu öğren. 4:43 dakikasını izle hırsızlığın ucu bakanlardan kime gidiyor onu öğren, 5:46 da kim haramzadeymiş onu öğren. Tıpkı o videoda dediği gibi bu ülkenin başına geldiyse dün başka bugün başka konuşanlardan, yanardönerlerden geldi. KENDİNİZDEN HABERİNİZ YOK BAŞKASINA KARA ÇALMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ KOMİKSİNİZ KOMİK !

Buradan aynı boş tekrarı sürdüren AKP il başkanına da sormak isteriz; hiç uzağa gitmeden daha bir sene önce İstanbul Büyükşehir Belediyesini kaybetmemek için Öcalan’ın postacılığını yapan siz değil miydiniz? Tv ekranlarında HDP seçmenine terörist başını dinleyin çağrılarını yapan genel başkanınız değil miydi? Öcalan mektupla size destek açıklaması yapmıyor muydu?

PKK ile pazarlık yapanda sizdiniz, FETÖ ye arka çıkan, destek olan, onlara dost olanda. Tarihi boyunca dostlarını hainlerden seçmeyen CHP ve CHP liler olarak sizin her sıkıştığınızda sarıldığınız komik ezberinize sadece gülüyoruz. 

BOŞ LAFI BIRAKIN CEVAP VERİN

AKP İL BAŞKANI VE MHP İL BAŞKANI’NA AÇIKÇA SORUYORUZ. 

KONUYU HİÇ ÇARPITMAYA ÇALIŞMAYIN BASİT BİR SORU SORUYORUZ;

Çocuklara toplu tecavüz, çocuklara cinsel istismar için şiddet uygulanması, çocukların bu istismar sonucu bitkisel hayata girmesi veya ölmesi gibi konuları düzenleyen; 

TCK 103 YANİ “ÇOCUKLARIN CİNSEL İSTİSMARI” NDAN CEZA ALAN REŞİT BİR KİŞİYİ DÜŞÜNELİM. 

AKP VE MHP OLARAK ÇIKARTTIĞINIZ BU KANUNLA BU KİŞİNİN CEZASINI İNDİRDİNİZ Mİ? İNDİRMEDİNİZ Mİ?

ALDIĞI CEZANIN YARISINI YATINCA BU KİŞİ SALIVERİLECEK Mİ? YOKSA SALIVERİLMEYECEK Mİ?

EVET SORU DA CEVABI DA BASİT ; YA EVET DİYECEKSİNİZ YADA HAYIR.

EVET BİRKEZ DAHA SORUYORUZ CEVABINIZ NE?

Editör: TE Bilişim