İlçe teşkilat binasında gerçekleşen buluşmada MHP’li meclis üyelerinin yanı sıra teşkilat üyeleri de hazır bulundu.

Ortak Hareket

Milliyetçi Hareket Partisi Serdivan İlçe Teşkilatı’nın tüm kademeleriyle seçim süreci boyunca ortak hareket ettiklerini belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 31 Mart’ta Milliyetçi Hareket Partisi’nin desteğiyle birlikte Cumhur İttifakı’nın Serdivan’da başarılı bir sonuç elde ettiğini ifade etti.

Milli İrade Sandığa Yansıdı

Seçim sürecinin geride kaldığını artık vaat edilen vizyon projeleri bir bir hayata geçirme vakti olduğunu vurgulayan Başkan Alemdar, hizmete girecek olan tüm projelerin temelinde; daha önceki çalışmalarda olduğu gibi birlikte yakalanan uyumun olacağını belirterek, “Seçimlerde milletimiz her zaman olduğu gibi yine iradesini sandığa yansıtmış ve kararını vermiştir. Serdivanımız, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimize bu onurlu göreve tekrar bizi layık gördükleri için bir kez daha teşekkür ediyorum. Serdivanımız için en güzel hizmetleri birlikte hayata geçirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

İttifak Perçinlendi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Serdivan İlçe Başkanı İbrahim İskender ise; Cumhur İttifakı’nın ve tesis edilen birlikteliğin devam edeceğini belirterek, elde edilen başarıyla birlikte ittifakın daha da perçinlendiğini ifade etti.

Editör: TE Bilişim