Hendek Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısı, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nun başkanlığında, meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Hendek Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısı bitiminde Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na son günlerde kamuoyunda dillendirilen "Babaoğlu başka siyasi partiye geçecek" iddialarına yanıt verdi. Babaoğlu "Birkaç haftadır bu konuyla ilgili toplantılar, görüşmeler yapıyoruz. Siyasi partilerimizden böyle teklifler var. Bu akşamda bir toplantı yapacağız ve bir karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Ocak ayı Meclis toplantısında 1 ilave gündem maddesi olmak üzere 16 madde görüşülerek karara bağlandı.

Ocak Ayı Meclis toplantısının sonunda son günlerde konuşulan "Babaoğlu başka siyasi partiye geçecek" iddialarıyla ilgili konuştu.

Babaoğlu "Farklı siyasi partilere geçeceğimizle alakalı konu yaklaşık birkaç aydır bizim kulağımıza geliyor. Meclis üyesi arkadaşlarımızla, parti çalışma grubu arkadaşlarımızla, mahalle temsilcileri ve sorumlularımızla birkaç haftadır bu konuyla ilgili toplantılar, görüşmeler yapıyoruz. Evet, böyle bir talep var. Gerek meclis üyelerinden, gerek mahalle temsilcilerimizden, gerekse siyasi partilerimizden böyle teklifler var. Sanırım bu akşamda bir toplantı yapacağız ve bir karar vereceğiz. Yani bu dedikodu değil, böyle bir konuşmamız var. Ama daha karar vermiş değiliz" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim