Ali İhsan Yavuz'un açıklaması şu şekilde;

''Bilindiği üzere bir kısım şer güçlerin, ülkemiz üzerindeki planlarını boşa çıkartmak üzere içeride ve dışarıda ülke olarak çok önemli bir mücadele yürütüyoruz.

Bu mücadelenin son günlerdeki odak noktası şüphesiz İdlib' tir. Kahraman askerlerimiz orada bir süredir yoğun ve zor bir mücadelenin içindedir. Oradaki hain güçler, ülkemiz menfaatleri için kahramanca mücadele eden askerlerimize karşı maalesef hain bir saldırı düzenlemiş ve canlarımızın şehit düşmesine sebep olmuşlardır.

Söz konusu bu hain saldırı karşısında Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, rejim güçlerini yoğun bir şekilde vurmuş ve vurmaya da devam etmektedir.

Bu iş bir memleket meselesidir. Ülkemize karşı yapılan bu hain saldırı karşısında millet olarak birlik ve beraberlik içinde devletimizin yanındayız. Devletimizin, tüm bu saldırılara gerekli cevabı verecek gücü, milletimizin her bir ferdinin bu ve benzer saldırılar karşında ülkemizi savunmaya kâfi sarsılmaz bir inancı her zaman mevcuttur.

İdlib'de şehit düşen canlarımıza rahmet, kahraman şehitlerimizin ailelerine başsağlığı ve yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum.

Milletimizin başı sağolsun.''

Editör: TE Bilişim