İşte Deva Partisi'nden yapılan o açıklama; 

Bilindiği üzere; 2020 / Mart ayı sonunda kurulan DEVA PARTİSİ, haziran ayında teşkilatlanma çalışmalarına başladı. Biz de Sakarya İl Yönetimi olarak temmuz ayında başladığımız teşkilatlanma çalışmalarımızı 10 ilçede tamamlamış olup, ilçe kongrelerimizi de yapmış durumdayız.

Türkiye genelinde 76 ilde teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan partimiz, olağan ilçe kongrelerini bitiren illerimizde de olağan il kongreleri takvimini başlatmış bulunmaktadır.

Bu minvalde; Deva Partisi Sakarya 1. Olağan İl Kongresi 14 Kasım Cumartesi günü Premier Inn Hotel / Erenler adresinde yapılacaktır.

1. Olağan İl Kongremize Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan katılacak olup, kongre salonuna geçmeden önce il hizmet binamızın açılışını da yapacaklardır. Kongre dolayısıyla ilimize teşrif edecek Genel Başkanımız halkımızla birlikte olup onların dilek, problemlerini dinleyecek ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirecektir. Daha sonra kongre salonuna hareket edecek olan Genel Başkanımız, şehrimiz ve ülkemizin temel sorunları hakkında önemli açıklamalarda bulunacaktır.

Tüm il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte başlattığımız iktidar yürüyüşümüze destek ve şahit olmak üzere, 14 Kasım Cumartesi günü yapacağımız 1. Sakarya Olağan Kongremize tüm Sakarya’lı hemşehrilerimizi davet etmekten büyük kıvanç duyuyoruz.

Editör: TE Bilişim