Saadet Partisi Akyazı 6. Olağan ilçe kongresi 28 mayıs Pazar günü Parti toplantı salonunda genel başkan yardımcısı Hasan Bitmez, il başkanı Eyüp Yıldırım ve partililer tarafından Parti toplantı salonunda gerçekleşti.

Kongrede Genel başkan yardımcısı Hasan Bitmez Ülkenin iyi yönetilmediğini Refahyol hükümetinde %6 larda olan işsizliğin şimdilerde %13 lere sıçradığını bu rakamlara Üniversitede okuyan ve mezun olanlar dahil edilmemiştir. Bunlarda eklendiğinde işsizlik oranlarının yüzdesi daha da kötü rakamlara çıkacağını iddia etti. Bitmez Ülke, Vatandaşlarımız ve iş dünyası borç içerisinde faizlerle boğuşuyor dedi.

Tek listeyle gidilen seçimlerde ilçe başkanlığına Selman Demirtaş yeniden seçilirken yönetim kurulu üyeliklerine ise Abdulkadir Ersoy,Salih Bayrak,Osman Mangıroğlu,Şuayip Ayyıldız,Soner Soğukçelik,Mustafa Kulaksız,Harun Temizalay,Kerim Işık,Hasan Ayyıldız,İsa Yeşiltaş,Hüseyin Atacan,Şeref Tan,İsmail Yemenicive Mehmet Kanlı seçildiler.

İl Kongre delegeliklerine Selman Demirtaş, ise Abdulkadir Ersoy,Salih Bayrak,Osman Mangıroğlu,Şuayip Ayyıldız,Soner Soğukçelik,Mustafa Kulaksız,Harun Temizalay,Kerim Işık,Hasan Ayyıldız,İsa Yeşiltaş,Hüseyin Atacan,Şeref Tan,Selim Kılıçkeser,Osman Atacan,Mehmet Aygün,Cevdet Tarhan,Talip Ayan,Dursun Ali Şahin,Yaser Kılıçkeser,Ömer Faruk Fidan,Ahmet Özçelik,Hüseyin Kurt,Abdurrahman Demirtaş,Ahmet Ulutaş,Erol Osmanoğlu,Mustafa Dilcan,İbrahim Yırtıcı,Ali Civan,Keramet Akdin,Sultan Ayyıldız,Saniye Ersoy,Rümeysa Ersoy,Aysel Balık,Seda Ulutaş,Asuman Kulaksız,Nerten Ayyıldız ve Esnma Kılıçkeser seçildi.

Kongre sonrası Partililer ve misafirler İlçe teşkilatı tarafından pati toplantı salonunda hazırlanan sofrada dualarla iftarlarını açtılar.

Editör: TE Bilişim