Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, AKP Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili A.İhsan Yavuz’un “Biz birlik ve beraberlik içinde tüm gücümüzle milletimize hizmet etmeye çalışırken, birileri de yapılanları değersizleştirmek için uğraş veriyor” sözlerini eleştirdi.

Sakarya’da verilen sözlerin hiç birinin tutulmadığını belirten Başkan Ecevit Keleş, “ortada yapılan bir şey yok ki değersizleştirilsin” dedi.

-SAKARYA’DA YATAK KAPASİTESİ Mİ ARTTI, FUAR ALANI MI YAPILDI-

Başkan Ecevit Keleş, “AKP Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili A.İhsan Yavuz’a sormak lazım; Sakarya’da hangi temel sorunları çözdünüz? Size göre değerli olan ne yaptınız ki, birileri çıkıp değersizleştirdi.

Hasta yatak kapasitesi, ülke ortalamasının çok gerisinde kaldı. 2015 yılından beri Sakarya’ya 1.000 yataklı hastane yapılacak sözünü tekrarlayıp duruyorsunuz. Sözde hastanenin proje ihalesini büyük müjde diye kaç kez ilan ettiniz. Hastaneyi yaptınız da elinizi tutan mı oldu.

Yoksa ilimizdeki hasarlı bina sorununu mu çözdünüz? 2010 yılında başlanılan Adapazarı-Karasu demiryolu, yatırımı durduruldu. Bugün hala bir fuar alanımız yok. Değersizleştirmeden kastınız bu mu? Ne yaptınız da değersizleştirildi.

Raylı Sistem her seçim dönemi sizlerin vaadi değil miydi? Sonuç ortada raylı sistemi mi getirdiniz, değersizleştirme dediğiniz bu mu?

Hangi projeyi bitirdiniz de şehrin kanayan hangi yarasını sardınız, hangi soruna çözüm ürettiniz de değersizleştirildi” ifadelerini kullandı.

Bir konuda eleştiri yapılabilmesi için ortada bir eser, bir hizmet olması gerektiğini dile getiren Keleş, “Vaatler peş peşe sıralanıyor ama ortada bir şey yok. Sakarya kan kaybetmeye devam ediyor. Ama AKP, değersizleştirmeden bahsediyor. Sizler önce Sakarya’ya hak ettiği değeri verin, sorunları çözün sonra üzerinde değerlendirmede bulunuruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim