Tartışma KADES İhbarı ve Aile Müdahalesiyle Büyüdü

Zeynep Tetik, eşinin ilk evliliğinden olan 17 yaşındaki oğlunun son iki aydır kendisine saygısızca davrandığını ve babasına öz annesinin videolarını gönderdiğini belirtti. Çocuğun otizmli olduğunu ifade eden eşine tedavi teklifinde bulunduğunu belirten Tetik, yaşanan gerginlik sonrasında kızıyla birlikte evde çıkan tartışmada endişelenerek KADES butonuna bastıklarını anlattı.

Olay yerine polisin gelmesi ve görümcesinin telefonda kendisine hakaretler savurması üzerine eşinin eşyalarını toplayarak evi terk ettiğini söyleyen Tetik, "Eşim bana daha önce 'Annemle ablam seni kıskanıyor, seni köyden kurtardım' diyordu. Ablasının evine gittikten sonra eski İsmail olmaktan çıktı. Bizim aramızdaki tek sorun ailesinin onu benimle paylaşamaması," dedi.

A-6

"Hayallerimiz Vardı, Boşanmak İstemiyorum"

Birlikte yatılı çalışıp birikim yaparak ev sahibi olma hayalleri kurduklarını ve huzurlu bir yuvalarının olduğunu vurgulayan Zeynep Tetik, canlı yayında eşine seslenerek şu ifadeleri kullandı:

"İsmail, haksız olduğumu biliyorum ve adım atmak için buraya geldim. Özür dilemem gerekiyorsa dilerim, yeter ki barışalım. Bizim aramızda aldatma gibi büyük bir sorun yok. Buraya gel; uzmanlar, avukatlar ve psikologlar var. Ben boşanmak istemiyorum, kurduğumuz hayalleri devam ettirelim."

Zeynep Tetik 6

Eşinin ailesinin evliliklerine müdahale ettiğini savunan Tetik, canlı yayında Günay (İsmail) Tetik’e seslenerek yuvasına geri dönmesi için son kez barış elini uzattı.

Muhabir: Haber Merkezi