Kadınlar Futbol 3. Ligi’nde Sakarya’yı temsil eden Ada Şekerspor 5. hafta mücadelesinde Gebze deplasmanında Genç Kalespor’u 3-1 mağlup ederek üst üste ikinci deplasman galibiyetini aldı ve puanını 6’ya yükseltti.
Kadınlar Futbol 3. Ligi’nde mücadele eden Ada Şekerspor, Gebze deplasmanında çıktığı karşılaşmada önemli bir galibiyete imza attı. Temsilcimiz, Genç Kalespor karşısında sahadan 3-1’lik skorla galip ayrıldı.
GOLLER CEYLIN VE BELİNAY’DAN
Mücadelede Ada Şekerspor’a galibiyeti getiren goller Ceylin Mutlu (2) ve Belinay Çalık’tan geldi. Rakibine karşı etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz, özellikle hücumdaki üretkenliğiyle dikkat çekti.
PUANINI 6’YA YÜKSELTTİ
Bu sonuçla birlikte Ada Şekerspor, ligdeki ikinci galibiyetini elde ederken puanını 6’ya yükseltti. Deplasmanda üst üste ikinci kez kazanan Sakarya temsilcisi, zirveyle arasındaki puan farkını da 1’e indirdi.





