Harfler Dökülüyor, Estetik Kayboluyor

Meydanda bulunan tabelanın harflerinin kırıldığı, iç mekanizmalarının dışarı sarktığı ve genel bir bakımsızlık hakim olduğu görülüyor. Aylardır herhangi bir onarım çalışmasının yapılmadığı bu nokta, şehrin estetik dokusuna zarar verirken adeta bir "görüntü kirliliği" oluşturuyor.

Vatandaşlar Çözüm Bekliyor

Durumdan rahatsız olan vatandaşlar, Sakarya’nın vitrini sayılan bir bölgenin bu halde bırakılmasına anlam veremediklerini ifade ediyor. Bölgeden geçen vatandaşlar, şikayetlerini şu sözlerle dile getiriyor:

"Burası şehrin giriş kapısı gibi. Binlerce insan buradan geçiyor, fotoğraf çekiliyor. Tabelanın bu kadar uzun süre kırık ve dökük kalması şehrimize yakışmıyor. Yetkililerin bir an önce bu duruma el atmasını istiyoruz."

3656211A Bf7C 4F6A 93A2 9F38D984941C

Muhabir: Muhittin Güven