Yanlış mı Sakarya? Seçtiğin her siyasetçi, hem de çok az zaman sonra; kendisini Senin Patronun zannetmiyor mu?

Hadi; Fındık Fiyatını sor; Üzümü sor;” Size şu fiyatı verdim!” demezler mi? Öyle tavırla da söyler ki; sanki babasının cebinden vermiş gibi?

Hepsi Devlet Hazinesine halktan alınan vergi paralarıdır. Önemli sektörlere mecburi hazine desteği olur. Siyaset, cebinden vermiş gibi,” Ben verdim!” der.

Devlet hazinesindeki paralar 83 milyon insanımızındır, Siyasetin değil. Şu günlerde yine bol keseden harcanan kamu paraları nedir? Seçim hazırlığı gibi?

Genel Seçim ve Erken Seçime zaten 2 yıldan az zaman kaldı.

AK Parti Genel Başkanı bile, bugünden kendi siyasi teşkilatlarına,” Kapı kapı dolaşacağız!” talimatı vermeye başladığına göre, erken de olacak?

83 Milyon şu günden,” ÜLKEYİ-ŞEHRİ DOĞRU YÖNETECEK KİMİ-KİMLERİ nerede, nasıl, niçin SEÇELİM?” diye düşünmeye başlamalı.

“ Liyakatli, Erdemli, Çalışkan, Hak Hukuk Adalet öncelikli;” YÜCE TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ ile TÜRKİYE’NİN YÖNETİLMESİ DE!” artık kaçınılmaz.

Kişiler ve Siyasi Yönetenler gelip geçicidir. Her Konumdaki Seçilmiş Birey bugün vardır; yarın yok. Şenol Güneş 5 gün önce vardı; bugün,” GÜNEŞ BATTI”

Koskoca Türkiye Cumhuriyeti’nin Yönetilmesini Oylayacaksak; ülkemizin ve çoluk çocuğumuzun geleceğini hiçbir siyasi için terk edemeyiz.

Siyaset ülkeyi nasıl AYRIŞTIRDI? ŞEHRİNE, sokağına, mahallene,kapı komşuna bak!

Meslek arkadaşlarına, birlikte çalıştığın bireylere bak! Kardeşlerine, akrabalarına bak! AYRIŞTIRILAN şehir bile ele mi geçirildi?

Önce de; şu son 10-15 yıldır, Türkiye’nin Orta Doğu Coğrafyasında hızla içine sürüklendiği insanlık sefaletlerine, savaş, kan, gözyaşı sellerine bak!

Ülkende yıllardır diken üstünde yaşadığına bak! Çocuklarının geleceğinden kaygılar büyüttüğün gündüz gecelere bak! Kendine bin soru sorarsın?

Türkiye Coğrafyasını; doğa ve insan zenginliklerini herkes bilir, söyler!

Doğru- İyi Ülke-Şehir Yönetenleri SEÇEBİLSEK; bahşedilmiş eşsiz coğrafyada Türkiye harika bir ülkedir. Öyle bir Ülkenin Halkı olduğumuzu hepimiz bilelim.

Tek eksiğimiz; Siyaset ve Siyasilerin kolay verdiği yalan yanlış sözlerin arkasına körü körüne takılmaktır. Sözlerin arkasını oku, doğruları gör!

Siyaset bizi, halkımızı çok kolay kandırır. Sorsan, asla bizi kimse öyle iki LAFLA kandıramaz!.. Oysa, sadece son 60-70 yıla bak; ibrettir?

Türkiye Halkı; İç ve Dış Siyasette nice BÖL ve YÖNET TUZAĞI yaşadı?

Sonunda, Ülke Halkı yüzünü de, sırtını da gelip geçilemez bir duvara tosladı. Devlete verdiğin vergilerin hesabını bile soramıyorsun? Dahası da çok:

DEVLET; Ülke ve Şehirler; Anayasa ve Yasalarla; Halktan devlet bütçesinde toplanan servetlerle YÖNETİLİR.

Halkın Seçtiği YÜCE MECLİS YASALAR yapar. Yüce Meclis Devlet İşlerini Yönetmek İçin HÜKÜMETLER seçer;

Hükümetlerin Bakanlıkları da; İlleri-İlçeleri Yöneten Kamu Görevlilerini seçer!

YARGI; Devlet Yönetimini Denetleyen TEK Hak-Hukuk-Adalet terazisidir.

Devletin her kurum ve Kuruluşu çok sağlam hukuki temeller üzerine oturtulmuş Denetlemelere tabidir. İstisnaları dahi Devlet denetimindedir.

Sağırlara, körlere,” Öyle mi?” diye sor; bugün cevabı YOK’tur?

Devletlerin,” Devlet sırları!” denilen, zorunlu-mutlak işleri vardır. Bunlar dışında; Devlet Yönetimi-Plan ve Projeleri halka açık bilgilendirilerek yapılır.

Her şey; Yüce Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyelerinden kurulan Bir T.C. Hükümeti ile Yönetilir. ( Özür dilerim; YÜRÜTÜLÜR sözcüğünü kullanmadım.)

SEÇİM kapıda;“ Liyakatli, Erdemli, Çalışkan, Hak Hukuk Adalet öncelikli Yüce Meclisi oluşturmalıyız?”

Bunu en doğru-En İyi SEÇİLMİŞLER yapar! Bu kez çok düşünmeliyiz Sakarya!